Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Karaman'da Sanat Rüzgarı Esecek! Etkinlikler 12 Eylül’de Başlayacak

Karaman'da Sanat Rüzgarı Esecek! Etkinlikler 12 Eylül’de Başlayacak

Sanat ve fotoğrafseverler için büyük bir fırsat! Fotoğraf dünyasının önemli isimleri İlyas Göçmen ve Barış Kerim Cesur, Karaman’da 12 Eylül’de başlayacak bir dizi etkinlik ile şehri fotoğraflayacak ve ilham verecekler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Karaman'da Sanat Rüzgarı Esecek! Etkinlikler 12 Eylül’de Başlayacak
KAYNAK: Haber Merkezi

Karaman, 12 Eylül’den itibaren fotoğraf ve sanat dolu günler yaşamaya hazırlanıyor. Fotoğraf duayenlerinden İlyas Göçmen ve fotoğraf sanatçısı, oyuncu Barış Kerim Cesur, Karaman’a gelerek çeşitli etkinlikler düzenleyecekler. Beş gün sürecek etkinliklerde sanatçılar, Karaman’ın çeşitli mekanlarını fotoğraflayacaklar.

Söyleşi Programı

Etkinliklerin açılışı, 14 Eylül Cumartesi günü saat 20:00’de Mümine Hatun Nikah Salonu’nda gerçekleşecek olan İlyas Göçmen’in söyleşi programı ile yapılacak. Göçmen, fotoğrafçılıkla ilgili bilgi ve deneyimlerini paylaşacak, katılımcılardan gelen soruları yanıtlayacak.

Foto Safari Etkinliği

15 Eylül Pazar günü, fotoğrafseverler için özel bir etkinlik düzenlenecek. “Karaman’ı Fotoğraflıyoruz Maceraya Hazır Mısınız?” başlıklı foto safari, Aktekke Meydanı’ndan başlayacak ve şehir içinde belirlenen güzergah boyunca devam edecek. Bu etkinlik halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek.

Barış Kerim Cesur ile Söyleşi

Aynı gün akşam saatlerinde, saat 20:00’de Mümine Hatun Nikah Salonu’nda Barış Kerim Cesur’un sunumu ve söyleşisi yapılacak. Cesur, fotoğrafçılıkla ilgili deneyimlerini paylaşacak ve sanatseverlerle buluşacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akyaka'da belediye taşınmazları bir bir satılıyor! Tam 53 milyon lira

Akyaka'da belediye taşınmazları bir bir satılıyor! Tam 53 milyon lira