Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Antalya'da piyano her yerde!

Antalya'da piyano her yerde!

Antalya, 9-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 23. Uluslararası Piyano Festivali’ne ev sahipliği yapacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da piyano her yerde!
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Antalya, 9-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 23. Uluslararası Piyano Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Festival, şehir etkinlikleri ile tüm Antalya’ya yayıldı ve nostaljik tramvay ile Havalimanı’ndaki piyano konserleri büyük ilgi görüyor.

Festivalin Şehir Etkinlikleri Müzikseverleri Buluşturuyor

Türkiye ve dünyadan birçok piyano yıldızını ağırlamaya hazırlanan festival, şehir etkinlikleriyle Antalyalıları müzikle buluşturmaya devam ediyor. Bu yıl ‘piyano’ Antalya’nın her köşesinde halkla buluşuyor.

Nostaljik Tramvay ve Havalimanı Konserleri Büyük Beğeni Topluyor

Nostaljik tramvay ve Havalimanı’nda gerçekleştirilen konserler müzik tutkunlarının büyük beğenisiyle devam ediyor. Tramvay yolcuları ve Antalya Havalimanı’nı kullanan müzikseverler, sürpriz ve halkla iç içe gerçekleştirilen konserlere büyük ilgi gösteriyor.

Antalyalılar Konserlere Tempo Tutarak ve Alkışlarıyla Eşlik Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı öğrencilerinin gerçekleştirdiği konserlere tempo tutarak ve alkışlarıyla eşlik eden Antalyalılar renkli görüntüler oluşturuyor. Piyano şehir etkinlikleri 10 Aralık’a kadar devam edecek.

23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 9-22 Aralık Tarihleri Arasında Binlerce Müzikseveri Ağırlayacak

Şehir etkinlikleriyle Antalya’ya renk getiren 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 9-22 Aralık tarihleri arasında Cam Piramit ve Antalya Kültür Merkezi’nde binlerce müzikseveri ağırlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Palmeiras Brezilya Serie A’da şampiyonluğu kazandı

Palmeiras Brezilya Serie A’da şampiyonluğu kazandı