Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Anjelika Akbar 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde Büyüledi

Anjelika Akbar 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde Büyüledi

Ünlü besteci ve piyanist Anjelika Akbar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nin ikinci gününde sanatseverlerle buluştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Anjelika Akbar 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde Büyüledi
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü besteci ve piyanist Anjelika Akbar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nin ikinci gününde sanatseverlerle buluştu. Akbar’ın performansı, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Akbar’ın Muhteşem Performansı

Akbar, Antalya Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) unutulmaz bir konsere imza attı. Ülkemizde yaşanan 6 Şubat depreminin ardından bestelediği ve 432 Hertz frekansı ile kaydettiği ‘Ahenk 432’ albümündeki 18 eseri çaldı. Özellikle ‘Haydar Haydar’ türküsü ve Yunus Emre’nin ‘Severim Ben Seni’ ilahisini yorumlaması, müzikseverlerin büyük beğenisini topladı.

Ayakta Alkışlandı

Konserin ardından ayakta alkışlanan Akbar’a, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

Festival Devam Ediyor

Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Festival kapsamında Queenz of Piano, Dorantes, Candan Erçetin ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası, Selin Şekeranber ve Yudum Çetiner Duo Blanc&Noir, Havasi, Can Saraç, Igudesman&Joo ve Gülsin Onay gibi isimler sahne alacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
12 Aralık 2023 TV yayın akışı

12 Aralık 2023 TV yayın akışı