Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri

ATEŞ YİNE YAKILACAK AMA BURADA, AMA KONGUREY'DE VE ALTAYSKİ'DE

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

Sonuç ne olursa olsun 14 Mayıs 2023 gecesinden sonra Türk egemenliği yıkıcıları, emniyetin, askerin, mahkemelerin doğrudan patronu olacaklar.

14 Mayıs 2023 gecesi kitaplarda adları yer alan örgütlü saldırganlar hazır kıtadırlar.

Bu durumda kitaplar, savaşçının intihar fermanına dönüşecek! 

Gerçek odur ki beklediğim sonuçtur ferman!

Gerisi ıvır zıvır, internet, twit, facebook, forum, platform oynaklığıdır!

 

Klavye-android soytarıları, Türklerin aklıyla alay eden, doğrudan savaşımı göze alamayan, kıt akıllarıyla ""rajon" kesen cahil bilgiçlerdir: 

Bunlar her olumsuzluğu halkın suç dosyasına bağlamaya hazır kökten çürüklerdir.

Türk olamayan,  asker doğamayan,  ağız ishaline tutulan gerçek alçaklardır asıl yıkıcılar. 

Düşman düşmandır,  karşındadır eylemiyle açıktadır;  ama bu şıpanaklar (Ceritlerin dilinde: oynaklar, ciddiyetsizler, sulular) seni karanlığa götüren ciğersizlerdir ki  komşu devletlerin doğrudan ya da dolaylı ortaklarıdırlar!

Her türlü maskeyi ve hatta "Türkçülüğü"" bile yüzlerine, sözlerine, yapıştırmaktan kaçınmayan Arapçı, Ayetullahçı, Pontusçu, Smyrnacı karanlık emelli azınlık artıklarıdırlar.

Alçak Atinalılar adalarımızı askerleriyle işgal ederken, türlü strateji cambazlığıyla vatana renk biçen, düşman işgalini "ona da sıra gelecek , "hepsini toplasan bir Midilli etmez", "(İşgal olayını) hukuk yoluyla çözeriz", "Hem Birleşmiş Milletler savaşı yasaklıyor" diyecek kadar subaylığın ruhunu çöpe atıveren ekran soytarılarıdır. Atinalı ajanlar bile daha iyisini yapamazlardı.

Adalar yeniden işgal edilirken 9 Eylül 2022'de savaşımızı unutturmak için fan-fing-fon konseri düzenleyen, Türk topraklarına "İonya" diyerek Yunanı ortak eden, her fırsatta işgalcilerle tokalaşan "Smyrna" Belediye Başkanı Arnavut milliyetçisidirler!

Yunanlı Onassis adına gençlerimize burs dağıtılarak kimliksizleştiirilmesine ön ayak olan rektörler, belediye meclisleridir!

Bunlar, bağımsız Türk cumhuriyetini korurken başı kör testereyle kesilen öğretmen Teğmen Kubilay'ın adını "Kubilay Lions Club" diye kirleten Amerikan örgütünün "Phokia" merkezli ulaklarıdırlar. "Phokia" denmesine razı olan ve Foça'da gününü gün eden emekli emeksiz subaylar sessizdirler! Her yıl Menemen'de "Kuvayı Millicilik" gösterisiyle dağılanlar Lions Club göstericileriyle yanyana durmaktan utanmayanlardır!

14 Mayıs 2023 sandık sonucu ne olursa olsun, onlarca yıldır ordu  karargahlarını düşmana teslim eden;  o düşmanların kelepçelerine ellerini uzatıp tıpış tıpış teslim olan ve  sonra da esaretliklerini "kahramanlık" diye yutturmaya kalkan şöhret sarhoşu, ekran budalası, "yüce" paşalar ve zabitandır!

Ya ötekiler? 

Batının eşkıyalarına kulluğu, demokrasicilik diye yutturan, Türk düşmanı Ayetullahların, Arap krallarının, Arap-Kürt şeyhlerinin, Türk düşmanı Hizbullahilerin sözde "milliyetçi" müritleridir onlar! Onlarca yıldır "millilik" maskeli Arap ümmetçisi Türk Cumhuriyeti düşmanlarıdırlar!

İyi de siz nesiniz?

Üç çuval kömüre oylarını satan ya da oyları kişi başına 15 bin Liraya alacağını açıklayan Türk düşmanlarıyla helalleşmeye kalkışan Amerikan Tesev'cisi yüzde 25'lik Seyyid Kemal bin Karabulut el-Haşimi'yi kurtarıcı diye alkışlayanlar mısınız?

*

Ölmeyi göze alamayıp bana sövme artık!

O cibilliyetsizlerin adlarını, suçlarını dava dosyası kitaplara yazan bana sorma!

Sen üç paraya ruhunu satarken ben, kitaplarımı, yüzlerce yazımı, saatlerce süren tv videolarımı, onlarca kentteki konferans kayıtlarımı yakamam!

Bilirim ki; Türk Atası Son Efe Kumandan'ın dediğince "vatana namus borcumu ödemekti" yaşamın özü!

Bilirim ki düzler efelere yaramaz! Son Efe'yi de düzlerde kahırdan hasta etmişlerdi.

*

Denizdeki her küçük ada ve her kayalık, sınırdaki her taş vatandır; gazla, petrolle ölçülmez! Düşman bir taşı oynatmışsa sınırda, yatak odası kapısına kadar gelmesini bekler gibi askerleri "ona da sıra gelecek" diyerek pasifleştiren pervasızın Pontuscu destekçileri, maskeli Rum milliyetçileri bugün karanlıkta boğsalar da bizi, her dağ, Asker Makbule'nin Ulus Dağı'dır. Asırlar geçse de  yine bir ateş yakılır; ama Anadolu'da, ama Türklerin kök yurdu Kongurey'de!

 

* The General, Ortağın Çocukları, zifiri Karanlıkta İçten Çürüme ve Kudüs Kuvvetlerinden Cellad'ın Zaferi, Sivil Örümceğin Ağında, Meczup Yaratmak - Saidi Kürdi Nursi ve yalan ustaları, Ulus Dağı'na Düşen Ateş, 58 Gün, Savaşmadan Yenilmek

** Bu yazı Ceritlerin Ata Kadını, yüzlerce yıl önce "at binen kılıç kuşanan, düşman üstüne atılan" Selcen'in Yaylayurdu'nda yazıldı.

Yorumlar
M
Mustafa Yıldırım Okuru 1 yıl önce
Burada yakılan Ateşi söndürmeyeceğiz. Kaleminize sağlık, sayenizde çok şey öğrendik ve Vatanseverlere ilettik. Sağolun, Var olun. odtü makina dan kardeşiniz.
BEĞENME
0
CEVAPLA