Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kadın Uzak Doğulu kadınların sır gibi sakladığı güzellik tüyosu

Uzak Doğulu kadınların sır gibi sakladığı güzellik tüyosu

Birçok kadın Uzak Doğulu kadınların güzelliklerine bakıp gıpta eder. İşte Uzak Doğulu kadınların sır gibi sakladığı o güzellik tüyoları.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uzak Doğulu kadınların sır gibi sakladığı güzellik tüyosu

NİHAT SARAÇ

Genç ve güzel görünmek her kadının hayalidir. Kimi bölgelerde kadınların güzellikleri bir başka kadına ilham verebiliyor. Bu haberimizde Uzak Doğulu kadınların güzellik formüllerini derleyip sizlere sunuyoruz. İşte o sır gibi saklanan formül…

CİLTLERİNİ GÜNEŞTEN KORURLAR

Koreli kadınlar için güneş koruyucu kremin önemi çok büyük. Güneş koruyucu kremlerini çocukluklarından itibaren kullanmaya başlarlar. Güneş koruyucu krem, hem güneşin zararlı etkilerinden korurken hem de ciltlerinin beyaz kalmasını sağlar. Böylece oluşabilecek güneş lekelerinin ve renk eşitsizliklerinin önüne geçmede oldukça başarılı olurlar Güneş koruyucu kremlerinin yanı sıra yanlarında termal su taşıyorlar. Bu termal su, günlük bakım rutinlerinin bir parçası haline gelmiş durumda. Güneş koruyucu krem ten renklerinin beyaz kalmasını sağlarken termal su da ciltlerini nemlendirir, makyajlarının taze ve canlı görünmesini sağlar.

BAKIM ÜRÜNLERİNİ SOĞUKTA MUHAFAZA EDERLER

Cilt bakım ürünlerini ve güzellik malzemelerini, buzdolabında beklettikten sonra kullanırlar. Bu yöntem hem ciltlerini ferahlatır hem de kırışıkların oluşmasını engeller. Yüzlerine cilt bakım ürünlerini sürdükleri zaman asla ovmazlar, onun yerine nazikçe ciltlerine dokunarak yayarlar.

BAKLİYAT SULARININ SIRRINI BİLİRLER

Koreli kadınlar, yüzlerini pirinç suyuyla yıkarlar. Pişirmiş oldukları pirincin suyunu ayırıyorlar ve cilt bakımı için kullanırlar. Pirinç suyuyla yüzlerini yıkamanın, zararlı güneş ışınlara karşı korumayı artırdığına inanırlar. Ayrıca pirinç suyuyla yıkamanın ciltlerini matlaştırdığını ve gençleştirdiğini düşünürler.

YÜZ YOGASINI İHMAL ETMEZLER

Koreli kadınların ağızlarını gererek yaptıkları hareketler, kırışıklıkları engeller. Vücuttaki kan dolaşımını iyileştirmeye yardımcı oluyor ve cilt tonunu aydınlatmaya yarar. Ağız germe hareketleri için ağzınızı açıp abartılı bir şekilde A, E, I, O, U harflerini sesli olarak söylemeniz gerekir. Komik göründüğünü düşünebilirsiniz ancak günde birkaç kez bu egzersizi yapmak cildiniz için oldukça faydalı.

YÜZÜN DE MASAJA İHTİYACI OLDUĞUNU BİLİRLER

Yüz masajı yapmak, kırışıklıkları azaltır. Cildin parlak ve daha genç görünmesini sağlar. Dairesel hareketlerle yapacağınız yüz masajı, yüzdeki kaslarınızın gerginliğini azaltır. Temiz bir bezi, sıcak suya batırıp yüzünüzü yavaşça ovmak da cildinizin elastikiyetini korumak için yardımcı olur.

424 SİSTEMİ 

Koreli kadınların, 424 sistemi isimli cilt temizleme rutinleri var. Bu rutin sayesinde yüzlerini makyajdan etkili bir şekilde kurtararak ciltlerini detaylı bir şekilde temizlerler.  Bu sistemin uygulaması ise şu şekilde; 424 aslında 4+2+4 şeklinde düşünebilirsiniz bu şekilde 10 dakika boyunca yüzlerini temizlerler.Yağ ile 4 dakika boyunca yüzlerindeki makyajı çıkarırlar. Ardından 2 dakika köpükle yüzlerini yıkarlar. Daha sonra 4 dakika boyunca yüz ve boyunları sıcak ve soğuk ardından tekrar sıcak ve soğuk olacak şekilde suyla yıkarlar. Hemen sonra da 4 saniye içinde ciltlerini tonikle temizlerler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Köprüden atlayarak intihar eden vatandaşın cansız bedeni bulundu

Köprüden atlayarak intihar eden vatandaşın cansız bedeni bulundu