Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Konyaaltı Belediyesi'nden kadınlara özel etkinlik

Konyaaltı Belediyesi'nden kadınlara özel etkinlik

Konyaaltı Belediyesi kadınları sporla buluşturmak adına “Matına Al Gel” adlı organizasyonu hayata geçiriyor. Detaylar haberde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı Belediyesi'nden kadınlara özel etkinlik
KAYNAK: Konyaaltı Belediyesi/Bülten

Konyaaltı Belediyesi, kadınlara yönelik ücretsiz spor etkinliği düzenliyor. Etkinlik kapsamında kadınlar, Gürsu Mahallesi'nde bulunan Kadın Emek Pazarı'nda ekim ve kasım ayları boyunca her pazartesi, salı ve çarşamba günleri uzman eğitmenler eşliğinde pilates, yoga ve zumba yapabilecek.

Etkinlik kapsamında her pazartesi günleri saat 16.00'da pilates, salı günleri 18.00'de yoga ve çarşamba günleri de 16.00'da zumba etkinliği gerçekleştirilecek. Açık havada yapılacak etkinlikte kadınlar uzman eğitmenler eşliğinde hem spor yapacak hem de doğada olmanın keyfini yaşayacak.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Kadınlarımızı sporla buluşturmak adına 'Matını Al Gel' etkinliği hayata geçiriyoruz. Kadınlarımızı Kadın Emek Pazarı yanında bulunan açık havada sporla buluşturuyoruz. 'Konyaaltı'nda Spor Yapmayan Kalmayacak' mottosuyla açtığımız kurslara ve etkinliklerimize her gün yenilerini ekleme gayretindeyiz. Ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliğimize tüm kadınlarımızı bekliyoruz" dedi.

16 Ekim Pazartesi günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak isteyen kadınlar herhangi bir kayıt yaptırmadan matlarını alıp etkinliğe katılabilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'nın yöresel yemekleri Mutfak Kültürü Atölyesinde

Muğla'nın yöresel yemekleri Mutfak Kültürü Atölyesinde