Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Bursa'da kaybolan iki çocuk annesi kadın ağaçta ölü bulundu

Bursa'da kaybolan iki çocuk annesi kadın ağaçta ölü bulundu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2 Eylül'de kaybolan iki çocuk annesi 22 yaşındaki Nevrigül Alan, kaybının 47. gününde ağaçta ölü olarak bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da kaybolan iki çocuk annesi kadın ağaçta ölü bulundu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2 Eylül'de kaybolan iki çocuk annesi 22 yaşındaki Nevrigül Alan, kaybının 47. gününde ağaçta ölü olarak bulundu. Alan'ın cenazesi, son telefon görüşmesini yaptığı iddia edilen erkek arkadaşı Doğan Aydın'ın işaret ettiği zeytinlik alanda bulundu.

Nevrigül Alan'ın ölümü ve kayboluşu hakkında gerçeklerin ortaya çıkartılmasını amaçlayan Müge Anlı'nın programına Alan'ın kardeşleri katıldı. Ancak canlı yayında kardeşler arasında gerilim yaşandı. Abdullah Tutaner, ablasının ölümünde kardeşi Nazmiye Tutaner'in parmağının olduğunu iddia ederek, "Kardeşimin tutuklanmasını istiyorum" dedi.

Para Karşılığı İddiası

Alan'ın kardeşi Nazmiye Tutaner, ablasının para karşılığı başka erkeklerle ilişkisi olduğunu iddia etti. Ayrıca, eniştesi Remzi'nin bu durumdan haberdar olduğunu ve ablasından para istediğini öne sürdü. Ancak bu iddialar sonrası hem eniştesi Remzi Alan hem de diğer aile üyeleri, Nazmiye Tutaner'in yalan söylediği, ablasına iftira attığı yönünde tepki gösterdi.

Kardeş İfşaatçı İddiası

Abdullah Tutaner, kardeşi Nazmiye'nin bilgi sakladığını ve Doğan adındaki kişiyi koruduğunu iddia ederek, "Doğan denilen şahıs kimse, buraya gelsin. Kardeşim Nazmiye de tutuklansın. Nazmiye de çok şüphe var. Ablamla sürekli gezen Nazmiye'ydi. Ablamın her şeyi kardeşim Nazmiye biliyordu. Burada da Doğan'dan korkuyor ve anlatmıyor. Bu kız bize hainlik yapıyor" dedi.

Nazmiye Tutaner'in Tepkisi

Abdullah Tutaner'in sözleri üzerine sinirlenen Nazmiye Tutaner, "Allah'tan başka kimseden korkum yok. Şu an gelip tutuklasınlar beni. Ben zaten ağabeyimi sevmiyorum. Ondan nefret ediyorum. Katil bulunduktan sonra alıp başımı gideceğim" diyerek öfkesine hakim olamadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB'den öğretmenlere büyük duyuru! 30 Ekim'de MEBBİS'te yenilik

MEB'den öğretmenlere büyük duyuru! 30 Ekim'de MEBBİS'te yenilik