Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kadın Bursa'da Bir Şahıs Kız Arkadaşını Yumruklayarak Kaçtı

Bursa'da Bir Şahıs Kız Arkadaşını Yumruklayarak Kaçtı

Bursa'da genç bir adam, kız arkadaşını herkesin önünde yumrukladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Şiddet anları kameraya yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Bursa'nın Mudanya ilçesi, geçtiğimiz günlerde bir genç çiftin tartışmasının şiddete dönüştüğü anlara tanık oldu.

 Kız arkadaşıyla sözlü tartışma yaşayan genç, kız arkadaşının yüzünü sıkması üzerine öfkesine yenik düştü. Olayın giderek kontrolden çıkmasıyla birlikte, genç adam, kız arkadaşının yüzüne art arda yumruk atarak çevredeki vatandaşları şoke etti.

Vatandaş Müdahale Etti, Genç Kaçtı

Gencin, kız arkadaşına uyguladığı şiddet, çevredeki vatandaşlar tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Bir vatandaş, gence müdahale etmeye çalıştığında, saldırgan hızla olay yerinden kaçmaya başladı. Kaçış anları, çevrede bulunan bir kişi tarafından kameraya kaydedildi ve sosyal medyada hızla yayıldı.

Kameraya Yansıyan Anlar ve İlginç Yorumlar

Şiddet dolu bu olay, sadece kamera kayıtlarına değil, bir vatandaşın olay anını spiker edasıyla yorumlamasına da sahne oldu. Kavgayı izleyen bir vatandaş, gördükleri karşısında olayları spiker gibi anlatarak hem durumu gözler önüne serdi hem de bu trajik anlara farklı bir boyut kattı. Sosyal medyada paylaşılan bu video, olayın daha geniş kitlelere ulaşmasına ve büyük bir tepkiyle karşılanmasına neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da Bir Şahıs Kız Arkadaşını Yumruklayarak Kaçtı

Bursa'da Bir Şahıs Kız Arkadaşını Yumruklayarak Kaçtı