Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Antalya’da Kadın Eğitim Desteği

Antalya’da Kadın Eğitim Desteği

Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM) kadınların toplumsal sorunlara karşı sürdürülebilir ve adil çözümler üretmesini hedefleyen bir eğitim programı düzenlenmekte.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Kadın Eğitim Desteği
KAYNAK: Muratpaşa Belediyesi/Bülten

Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM) kadınların toplumsal sorunlara karşı sürdürülebilir ve adil çözümler üretmesini hedefleyen bir eğitim programı düzenemekte.

Eğitim Programının Amacı

ASSİM, yenilikçi fikirleri ve projeleriyle topluma katkıda bulunmayı ve kendi işini kurmayı hedefleyen kadınlar için sosyal inovasyon ve girişimcilik eğitimini başlatıyor. Bu iki günlük eğitim programı, Ocak ayının üçüncü haftasında gerçekleştirilecek.

Eğitimin İçeriği

Eğitim, toplumsal sorunlara yönelik mevcut çözümlerden daha etkin, verimli, sürdürülebilir ve adil çözümler üretmeyi hedefliyor. Bu çözümler, bireylerden önce topluma değer kazandırmayı amaçlıyor. Eğitime 80 kadın katılacak.

Eğitimin Hedefleri

Eğitim programıyla, katılımcı kadınların girişimcilik becerilerini geliştirmesi, etkili proje yazma tekniklerini öğrenmesi ve toplumsal sorunlara yaratıcı çözümler geliştirebilmesi hedefleniyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Yaylasında Çalışma Başladı

Antalya Yaylasında Çalışma Başladı