Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın 2024 güzellik ve makyaj trendleri neler? 2024 Makyaj trendleri

2024 güzellik ve makyaj trendleri neler? 2024 Makyaj trendleri

Makyaj dünyası sürekli değişen ve evrilen bir alan. Hollywood'un etkisiyle birlikte sosyal medya platformlarından gelen trendlerle şekillenen makyaj, 2024'te de yepyeni bir döneme giriyor. İşte önümüzdeki yıl denemeniz gereken makyaj trendleri.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
2024 güzellik ve makyaj trendleri neler? 2024 Makyaj trendleri

Instagram ve TikTok trendlerinin günümüz makyaj trendlerini belirlediği bu dönemde, klasik görünümleri bir kenara bırakıp sezonun öne çıkan makyaj trendlerini mercek altına alıyoruz. Son yıllarda saç-makyaj alışkanlıklarımızda güçlü değişimler mevcut. İlham almak için ünlü isimleri ve tabii ki dünya podyumlarını yakından takip ediyoruz.

2024 yılının makyaj trendleri manzarasında neler mi var? Gelin birlikte inceleyelim:

NOSTALJİK 

"Latte" trendinin etkisiyle kahve ve toprak tonları göz makyajında öne çıkıyor. Ancak 2024, renkli farların ihtişamına tanıklık edecek. Özellikle mavi ve yeşil tonlar, göz makyajınızı 90'lı yıllara taşıyacak.

Barbara Palvin

BUZ ETKİSİ 

Buzdan ilham alınarak yapılan gümüş ışıltılı göz makyajları, makyaj artisti Hung Vanngo'nun Gigi Hadid için yaptığı bu makyaj ile sosyal medyada trend olmuştu. Gelecek yıl açık pembeler, lavanta rengi ve pastel maviler göz makyajına hakim olacak.

Gigi Hadid 5

DUMANLI GÖZLERE DÖNÜŞ 

Doğallık ve sadelik son yıllarda ön plandaydı, ancak 2024'te koyu göz makyajlarına bir dönüş söz konusu. Eyeliner veya kalem kullanarak gözlerinizi belirginleştirebilir, koyu renk farlarla dumanlı bir etki yaratabilirsiniz.

Dumanlı Gözler

DOĞAL GÜZELLİK 

Dumanlı göz makyajları ve renkli farlar popüler olabilir, ancak doğallık her zaman zirvede kalacak gibi görünüyor. Hafif, doğal makyaj stilleri gelecek yıl da sıkça tercih edilecek.

Margot Robbie

ALLIK ÖN PLANDA 

Bu yıl sıkça duyduğumuz "strawberry girl" makyajı, yanakların al al olduğu bir tarzı temsil ediyor. Pembe ve kırmızı tonlarının ağırlıklı olduğu bu makyaj stili, 2024'te de popülerliğini sürdürecek.

Allık 2

KLASİKTEN ŞAŞMAYANLAR İÇİN 

Klasik bir göz makyajının vazgeçilmezi eyeliner ile yapılan göz makyajları da 2024 makyaj trendleri arasında. Gelecek yıl grafik çizgiler çizmek yerine gözleri çerçevelemek daha trend olacak.

Selena Gomez

KUSURSUZ MAKYAJ 

Geçmiş yılların kusursuz Instagram makyajları, 2024'te farklı bir versiyonuyla karşımıza çıkıyor. Cilt eşitsizliklerinin giderildiği ve kusursuz bir ten makyajının öne çıktığı görünümler, makyaj tutkunları arasında popüler olacak.

Makyaj

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Arak'tan nefesleri kesen yeni fragman!

'Arak'tan nefesleri kesen yeni fragman!