Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Galeriler Hatay Fenomen Taha Duymaz'ın annesi depremden bu yana onun mutfağında uyuyor

Fenomen Taha Duymaz'ın annesi depremden bu yana onun mutfağında uyuyor

Hatay’daki depremde 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın annesi, o zamandan bu yana başka bir yerde uyuyamıyor.

Fenomen Taha Duymaz'ın annesi depremden bu yana onun mutfağında uyuyor 1
/ 6
Asrın felaketinde Hatay’da hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, depremin etkisiyle Taha’nın mutfağı dışında bir yerde huzur bulamıyor.
Fenomen Taha Duymaz'ın annesi depremden bu yana onun mutfağında uyuyor 2
/ 6
Hatay’ın Yayladağı ilçesinde yaşayan ve sosyal medyada milyonlarca takipçiye ulaşan Taha Duymaz, depremde kardeşleri Umut ve Melek ile birlikte hayatını kaybetmişti.
Fenomen Taha Duymaz'ın annesi depremden bu yana onun mutfağında uyuyor 3
/ 6
Meryem Duymaz, her gün evlatlarının mezarını ziyaret ederek acılarına ortak oluyor ve duygusal anlar yaşıyor.
Fenomen Taha Duymaz'ın annesi depremden bu yana onun mutfağında uyuyor 4
/ 6
Meryem Duymaz, evlatlarının mezarlarına gelmediğinde sağlığının bozulduğunu belirterek, 'Rahmetli çok iyi bir insandı, beni çok seviyordu. Rabbim rahmet eylesin evlatlarıma. Depremde evlatlarım öldüler; 1 sene olacak, unutamıyorum. Her gün ağlıyorum, her an aklımdalar. Çok zor, rabbim kimseye yaşatmasın. İnşallah bir daha böyle bir acı yaşanmaz. Taha’m her şeyi yapardı. Bize ve kardeşlerine bakardı. Taha’mın hayali çoktu, unutamam. Mezarlarına gelmezsem hasta oluyorum, gelince rahatlıyorum. Dua ediyorum, konuşuyorum. Taha için şimdi ben de yemek yapıyorum. Her gün gece yatamıyorum' dedi.
Fenomen Taha Duymaz'ın annesi depremden bu yana onun mutfağında uyuyor 5
/ 6
Depremden bu yana Taha’nın mutfağında uyuduğunu ve başka yerde huzur bulamadığını ifade eden Meryem Duymaz, 'Burada Taha’nın mutfağında yatıyorum. Başka yerde rahat edemiyorum. Gidiyorum, diğer odaya sonra yine mutfağa geliyorum. Mutfağa yatağımı serdim, burada yatıyorum. Taha’mın mutfağında yatıyorum, başka yerde yatamıyorum. Evladım vefat ettiğinden beri mutfağında yatıyorum. Çocuklar burada yatmamı istemiyor ama ben mutfakta yatmak istediğimi söylüyorum' şeklinde konuştu.
Fenomen Taha Duymaz'ın annesi depremden bu yana onun mutfağında uyuyor 6
/ 6
Baba Mehmet Duymaz da evlatlarının kaybının hala etkisini üzerinde hissettiğini belirterek, 'Neredeyse 1 yıl olacak, hiç unutamıyoruz. Artık bir şeyimiz kalmadı. Bizim matemimiz 6 Şubat. Depremde 3 evladım vefat etti, hepsini özlüyorum' ifadelerini kullandı.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da 8 gündür kayıp olan Rus turistin telefonu bulundu

Antalya'da 8 gündür kayıp olan Rus turistin telefonu bulundu