Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Galeriler Hatay Enkaz başında elinde bisküviyle kalmıştı, bisküviyi veremediği oğlunun yanına gömüldü

Enkaz başında elinde bisküviyle kalmıştı, bisküviyi veremediği oğlunun yanına gömüldü

Hatay'da enkaz başında bisküviyle evladının kurtarılmasını beklerken 3 çocuğu ve eşinin acı haberini alan Şerif Ölmez, aylar sonra kansere yenik düştü.

Enkaz başında elinde bisküviyle kalmıştı, bisküviyi veremediği oğlunun yanına gömüldü 1
/ 7
Hatay’ın Antakya ilçesinde gerçekleşen deprem felaketinde ailesini kaybeden acılı baba, enkaz başında cebindeki bisküviyle evladının kurtarılmasını beklerken, yaşadığı hasretin ardından kansere yenik düştü.
Enkaz başında elinde bisküviyle kalmıştı, bisküviyi veremediği oğlunun yanına gömüldü 2
/ 7
Depremin vurduğu Antakya ilçesinde yakalanan 61 yaşındaki Şerif Ölmez’in 3 çocuğu ve eşi, felaketin yaşandığı anda hayatını kaybetti. Babanın enkaz başında günlerce bekleyerek evlatlarını kurtarmaya çalışması, cebinde sakladığı bisküviyle birlikte duygusal bir anı oluşturdu.
Enkaz başında elinde bisküviyle kalmıştı, bisküviyi veremediği oğlunun yanına gömüldü 3
/ 7
Felaketin ardından ailesini kaybeden Ölmez, 48 yaşındaki eşi Halime ve çocukları Cansu, Savaş ve Oktay’ın hasretine dayanamayarak, asrın felaketinden 2 ay sonra kansere yakalandı. Acılı baba, 9 ay süren yaşam mücadelesinin ardından geçtiğimiz Çarşamba günü hayatını kaybetti.
Enkaz başında elinde bisküviyle kalmıştı, bisküviyi veremediği oğlunun yanına gömüldü 4
/ 7
Ölmez'in vasiyeti üzerine, elindeki bisküviyle kurtarılmasını beklediği 3 yaşındaki Oktay’ın yanına defnedildi. Baba, çocukları ve eşinin mezarının bulunduğu Altınözü ilçesi Hacıpaşa Mahallesi Mezarlığı'na son isteği doğrultusunda defnedildi.
Enkaz başında elinde bisküviyle kalmıştı, bisküviyi veremediği oğlunun yanına gömüldü 5
/ 7
Ölmez'in kızı Hülya Karataş, babasının acılarla dolu hikayesini paylaşarak, 'Kanser olduğunu depremden 2 ay sonra öğrendik. Çok erken oldu gidişi, hasretlerine dayanamadı. Karaciğer kanseriydi' dedi.
Enkaz başında elinde bisküviyle kalmıştı, bisküviyi veremediği oğlunun yanına gömüldü 6
/ 7
Karataş, babasının Oktay için sakladığı bisküviyi verememenin üzüntüsüyle, küçük kardeşine duyduğu sevgiyle yanlarına gömüldüğünü belirterek, 'İnşallah cennette kavuşmuşlardır. Şuanda 3 kardeşim, annem ve babam aynı mezarlıkta. 5’i yan yana yatıyor' ifadelerini kullandı.
Enkaz başında elinde bisküviyle kalmıştı, bisküviyi veremediği oğlunun yanına gömüldü 7
/ 7
Hacıpaşa Mahallesi Muhtarı Burhanettin İpek, Şerif Ölmez’in vasiyetini yerine getirdiklerini söyleyerek, 'Vasiyeti üzerine, eşi ve çocuklarının yanına gömdük. Rabbim rahmet eylesin' dedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Fırtına Alarmı: Dev Dalgalar Sahili Vurdu

Antalya’da Fırtına Alarmı: Dev Dalgalar Sahili Vurdu