Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Galeriler Hatay Hatay'da Sisli Hava Kartpostallık Görüntülerle Büyülüyor

Hatay'da Sisli Hava Kartpostallık Görüntülerle Büyülüyor

Hatay'da etkili olan yoğun sis, bölgeyi adeta bir kartpostal gibi örttü. Antakya ve Yayladağı ilçelerini birbirine bağlayan kara yolunun yüksek kesimlerinde etkili olan sis, sürücülere zor anlar yaşatırken, görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düştü.

Hatay'da Sisli Hava Kartpostallık Görüntülerle Büyülüyor 1
/ 4
Yağışlı hava, Hatay genelinde zaman zaman etkisini gösterirken, sisin bölgede etkili olmasıyla birlikte ortaya çıkan manzaralar görenleri büyüledi. Trafikte ilerleyen sürücüler, sisin etkisiyle yolların kartpostallık görüntülere dönüştüğü bu anlarda dikkatli olmak zorunda kaldı.
Hatay'da Sisli Hava Kartpostallık Görüntülerle Büyülüyor 2
/ 4
Sisli hava koşullarının özellikle Antakya ve Yayladağı ilçelerini etkisi altına aldığı belirtilirken, bölgede yaşayan Ayşe Öncü, yüksek rakımın sis oluşumuna zemin hazırladığını söyledi.
Hatay'da Sisli Hava Kartpostallık Görüntülerle Büyülüyor 3
/ 4
Öncü, "Burası hep böyle sisli. Rakım yaklaşık 700. Rakım yüksek olduğu için hep böyle oluyor. Görüş mesafesi çok az, neredeyse 2 metreyi zor görüyorsun" dedi.
Hatay'da Sisli Hava Kartpostallık Görüntülerle Büyülüyor 4
/ 4
Hatay'da sisin yarattığı bu mistik atmosfer, bölge sakinleri ve ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlenirken, doğanın bu muazzam güzelliğiyle buluşmak isteyenler için farklı bir deneyim sunuyor.

KAYNAK:İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hindistan'da sel felaketi! 31 kişi öldü

Hindistan'da sel felaketi! 31 kişi öldü