Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Zamma karşı pedalladılar!

Zamma karşı pedalladılar!

DEVA Partisi Antalya İl Başkanlığı öncülüğünde DEVA örgütleri, 7 Kasım Pazar günü pedal çevirdi. Basının da davetli olduğu ve DEVA Partisi örgütlerinin bir araya geldiği kahvaltılı toplantıdan sonra yöneticiler Konyaaltı’nda enerjiye yapılan zamları protesto etmek ve çevreci aracı özendirmek için pedal çevirdi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Zamma karşı pedalladılar!

İl Teşkilat Başkanı Kıvanç Çetinkaya, akaryakıt fiyat artışlarına ve hava kirliliğine değinen konuşmasında, “Akaryakıt fiyat artışları durdurulamıyor, hane halkının giderlerindeki akaryakıt fiyat artışları bütçeleri sarsıyor. Bunun yanı sıra, fosil yakıt tüketimi ile hava kirliliğinin artarak iklim değişikliğinin belirgin bir hıza ulaştığının görülmesi, sorumluluk sahibi her vatandaş gibi bizleri de kaygılanmakta ve çözüm arayışına zorlamaktadır. DEVA Partisi olarak havayı kirletmeyen, yakıt gideri olmayan ve insan sağlığını koruyarak düzenli spor yapılmasına destek olacak bisiklet kullanımının şehir içinde artmasını sağlayacak bisiklet yollarının artmasının önemli olduğunu savunuyoruz” dedi.

 

DAHA YEŞİL BİR GELECEK İÇİN …

Partinin doğa hakları ve çevre politikaları başkanlığı, yerel yönetimler başkanlığı, kadın politikaları başkanlığı, gençlik politikaları başkanlığı ile beraber bisiklet kullanımını teşvik ettiklerini belirten Kıvanç Çetinkaya, “Daha yeşil bir gelecek için pedal çevirelim, iktidarın zammı varsa, yurttaşın yeşil pedalı var” diyerek, farkındalık yaratmak için toplandıklarını dile getirdi ve sözlerini tamamladı.

Daha sonra bisikletleriyle Konyaaltı sahilini boydan boya dolaşan DEVA Partililer, stant açıp vatandaşlara tanıtım yaptı.

Emel BAYRAM

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da 29 göçmen yakalandı

Alanya'da 29 göçmen yakalandı