Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem ZAFER, ZAFER BENİMDİR DİYEBİLENİNDİR

ZAFER, ZAFER BENİMDİR DİYEBİLENİNDİR

Emperyalistlere karşı yapılan kanlı vuruşmalar, yıllarca süven savaş ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ZAFER, ZAFER BENİMDİR DİYEBİLENİNDİR

Arda KIR / Akdeniz Gerçek

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm Türkiye’de coşkuyla kutlanacak. 101’inci yıl dönümü kutlanacak Zafer Bayramı’nda Antalya’da etkinlikler gün boyu sürecek. Cumhuriyet Meydanı’nda sabah yapılacak törenin ardından Zafer Yürüyüşü, bando konseri, resim sergisi ve Athena konseri ile yurttaş Zafer’i dolu dolu kutlayacak.

KUTLAMALAR GÜN BOYU SÜRECEK

Tam 101 yıl önce Türk Milleti’nin bağımsızlığından ödün vermeyeceğini tüm dünyaya kanıtladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanacak. Büyük Taarruz’un 101’inci yılına özel Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Valiliği’nin düzenlediği etkinliklerle yurttaş Zafer’in 101’inci yılını kutlayacak. Saat 09.15’te Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan tören sonrası kutlamalar gün boyu sürecek

ZAFER, ATHENA KONSERİ İLE KUTLANACAK

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından, Özgecan Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da Zafer Yürüyüşü, saat 14.00’te ise resim sergisi yapılacak. Saat 19.00’da ise JAK Timi MarkAntalya AVM’de gösteri yapacak. Fotoğraf yarışması, film gösterimi, okçuluk turnuvası, satranç turnuvası, masa tenisi turnuvası gibi çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda başladığı yerde Athena konseri ile son bulacak.

“CUMHURİYET’İ YAŞATACAĞIZ”

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Türk Milleti’nin bağımsızlık sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bizlere armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. Verdikleri mücadele sonrası kurulan Türkiye Cumhuriyeti yurttaşları olarak Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek yaşatacağımıza söz veriyoruz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Arabasını çalınan kadın, hırsıza yalvardı

Arabasını çalınan kadın, hırsıza yalvardı