Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Zabıtaya kızdı kendini yaktı

Zabıtaya kızdı kendini yaktı

Erbaa'da seyyar satıcı H. Yıldırım, Belediye Zabıta ile gerginlik yaşadı. Ardından kendi üzerine benzin dökerek kendini ateşe verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Erbaa Merkez Hükümet Caddesi girişinde, mısır ve kestane tezgâhının kaldırılma talebi üzerine çıkan anlaşmazlık sonucunda H. Yıldırım (47), dramatik bir şekilde kendini ateşe verdi. Belediye görevlilerinin satışa izin vermemesiyle başlayan tartışma, kısa sürede gerilimli bir hal aldı. Olayın şokunu yaşayan çevredeki esnaf ve vatandaşlar, hızla müdahalede bulundular.

Mısır ve kestane tezgâhının başında duran Yıldırım, belediye görevlileriyle yaşadığı anlaşmazlığın ardından sinirlerine hakim olamayarak benzin şişesini alarak kendisine döktü. Çevredekilerin dehşet içinde izlediği bu an, hemen ardından H. Yıldırım'ın üzerindeki benzinle birlikte kendini ateşe vermesiyle şok etkisi yarattı. Olaya müdahale eden çevre esnafı, hızla yangın tüpü ile alevleri söndürmeye çalıştı.

112 Acil ekipleri hemen olay yerine intikal ederek yaralı H. Yıldırım'ı Erbaa Devlet Hastanesine sevk etti. Yaralı, acil tedavi için hastaneye kaldırıldı. Polis, olayın detaylarını aydınlatmak üzere soruşturma başlattı.

Zabıtaya kızdı kendini yaktı

Zabıtaya kızdı kendini yaktı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Somer Şef kafaları karıştırdı! Restoran fiyatları tartışmaya sebep oldu

Somer Şef kafaları karıştırdı! Restoran fiyatları tartışmaya sebep oldu