Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem YSK kesin aday listelerini açıklıyor

YSK kesin aday listelerini açıklıyor

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için kesin aday listelerini açıklıyor. Seçim heyecanı artarken, kamuoyu adayların kimler olduğunu öğrenmek için heyecanla bekliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
YSK kesin aday listelerini açıklıyor
KAYNAK: İHA

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için seçim takvimini uyguluyor. Siyasi partiler, ilçe başkanlıkları aracılığıyla belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği için aday listelerini ilçe seçim kurullarına sundu. Büyükşehirlerde ise siyasi parti il başkanlıkları, büyükşehir belediye başkan aday listelerini il seçim kurullarına 20 Şubat'ta teslim etti. Seçim takvimine göre, 3 Mart tarihinde kesin aday listeleri kamuoyuyla paylaşılacak. Ayrıca, birleşik oy pusulalarının basımı ve ilçe seçim kurulu başkanlıklarına dağıtımı da 3 Mart tarihinde başlayacak.

Son Hazırlıklar Devam Ediyor

Seçim sürecinde son aşamaya gelinirken, partiler aday listelerini titizlikle oluşturdu ve YSK'ya teslim etti. Kamuoyu, kesin aday listelerinin açıklanmasıyla birlikte seçim yarışının daha da netleşeceğini ve hangi parti ve adayların yarışa katılacağını öğrenecek.

Seçim Heyecanı Artıyor

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri'ne doğru geri sayım devam ederken, vatandaşlar ve siyasi aktörler seçim atmosferine girmeye başladı. Aday listelerinin açıklanmasıyla birlikte, seçim propagandalarının da daha da yoğunlaşması bekleniyor.

Seçim Takvimi Hızla İşliyor

YSK'nın belirlediği seçim takvimi doğrultusunda, önemli adımlar hızla atılıyor. Aday listelerinin açıklanmasıyla birlikte, seçim süreci daha da hız kazanacak ve seçim atmosferi ülke genelinde hissedilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Yılında Dünyanın En İyi Sandviçleri Açıklandı! Türkiye İlk Sıraya Girdi

2024 Yılında Dünyanın En İyi Sandviçleri Açıklandı! Türkiye İlk Sıraya Girdi