Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Yıldız Tilbe'den erken kutlama

Yıldız Tilbe'den erken kutlama

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, Bursa Kültürpark Açıkhava’da KerkiSolfej organizasyonu ve Kral Pop Medya sponsorluğunda gerçekleşen konserde hayranlarıyla erken bir bayram kutlaması yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yıldız Tilbe'den erken kutlama
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, Bursa Kültürpark Açıkhava’da KerkiSolfej organizasyonu ve Kral Pop Medya sponsorluğunda gerçekleşen konserde hayranlarıyla erken bir bayram kutlaması yaptı. Tüm biletlerin tükendiği ve kapıda uzun kuyrukların oluştuğu bu özel gecede Tilbe, sahne performansıyla göz doldurdu.

Yeni Şarkılar ve Eski Hitler Bir Arada

Yıldız Tilbe, dijital platformlarda ve radyolarda büyük ilgi gören yeni şarkıları ‘Nar Tanem’, ‘Ben Bir Şarkıyım-Söz Müzik Sensin’ ve ‘Yine Sevenler Sevsin’ ile müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Kendine has tarzı ve sahnedeki danslarıyla da dikkat çeken Tilbe, muhteşem performansıyla alkışları topladı.

Bayram Kutlaması Sahne Üzerinde

Binlerce hayranının önünde Kurban Bayramını kutlayan Yıldız Tilbe, “Herkesin şimdiden bayramı kutlu olsun. Sevdiklerinizle nice bayramlar dilerim” diyerek sevgisini paylaştı. Yaklaşık iki saat süren konserde aşk şarkılarından potporilere kadar geniş bir repertuarla hayranlarını coşturan başarılı sanatçı, geceye damgasını vurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kavurma nasıl yapılır? Sac kavurma tarifi

Kavurma nasıl yapılır? Sac kavurma tarifi