Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Yedisu mezunlarına CW Enerji istihdamı

Yedisu mezunlarına CW Enerji istihdamı

Mesleki eğitimde öğrencileri destekleyen CW Özel Yedisu Eğitim Kurumları’ndan mezun olan Elektronik ve Haberleşme Bölümü mezunlarına istihdam desteği verecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yedisu mezunlarına CW Enerji istihdamı

cdab3624-bdf8-40aa-97cf-4d0a90f1b770ed622fc3-f1e8-4e6a-9784-50522108943c

Mesleki eğitimde öğrencileri destekleyen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan ile Özel Yedisu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu’ndan Mehmet Can ve Suat Köksal ile imzalanan protokol ile ortak çalışmalar yapmaya devam etme kararı aldılar. Sarvan,”CW Enerji'nin nitelikli iş gücü ihtiyacını da karşılamayı hedefliyoruz. Bu amaçla öğrencilerin ilgi, istek, yetenek ve kişilik özelliklerini ortaya çıkaracak, başarılı ve mutlu olabilecekleri bir mesleği seçmeleri için meslekler hakkında bilgilendirilmeler yapılacak. Ayrıca eğitim sistemi ile çalışma hayatı arasındaki ilişkilerin güçlendirilerek CW Enerji insan kaynağının geliştirilmesini sağlayacak çalışmalar gerçekleştirilecek. Eğitim programı sonunda başarı gösteren öğrencilerin istihdamına destek verilecek” diye konuştu.

“GELECEKLERİ GARANTİ ALTINA ALINIYOR”

Yedisu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can, bu tür işbirliklerinin öğrencilere istihdam güvencesi verdiğini belirterek şunları kaydetti: ''Elektronik ve Haberleşme bölümünden geçen yıl 72 , bu yıl da 48 öğrencimiz yaz tatilinde çözüm ortağımız CW Enerji bünyesinde işbaşı yapmıştır. Okulumuz bünyesinde yer alan öğrencilerimiz anlaşmalı firmalarımızda gösterdikleri performans ölçüsünde henüz diplomalarını teslim almadan geleceklerini garanti altına alabilmektedir. Öğrencilerimiz bir taraftan alan bilgileri ile en iyi şekilde yetiştirilirken bir yandan da üniversite hayalleri olan öğrencilerin sınava hazırlanmaları konusunda her türlü yardım ve destek verilmektedir. 9.sınıftan itibaren öğrencilerimize TYT-AYT hazırlık programı vermekteyiz. Ayrıca, her yıl Erasmus+ programıyla veya yurt dışında anlaşmalı kurumlarda yurt dışı staj eğitimi alma fırsatını yakalamakta dolayısı ile Yedisu öğrencileri iş hayatında Asya ve Avrupa'daki sağlık hizmetleri konusunda da bilgi sahibi oldukları belgelenmektedir.”

Nizamettin ÖZMEN

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın annesi Sulhiye Özkan, yaşamını yitirdi.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın annesi Sulhiye Özkan, yaşamını yitirdi.