Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Xanax nedir? Xanax neye iyi gelir ? Xanax Fiyatı

Xanax nedir? Xanax neye iyi gelir ? Xanax Fiyatı

Günümüzde adını sıkça duyduğumuz, özellikle kaygı bozukluğu yaşayan kadınların tercih ettiği Xanax, mutlaka bir uzman doktor tarafından reçete edilerek kullanılmalıdır.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Xanax nedir? Xanax neye iyi gelir ? Xanax Fiyatı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Günümüzde adını sıkça duyduğumuz, özellikle kaygı bozukluğu yaşayan kadınların tercih ettiği Xanax, mutlaka bir uzman doktor tarafından reçete edilerek kullanılmalıdır. Sakinleştirici etkisi sayesinde panik atakları ve kalp çarpıntılarını hafifleten Xanax nasıl kullanılır? 2024 yılı eczanelerdeki Xanax fiyatı nedir? İşte bu soruların yanıtı:

Xanax Nedir?

Ana maddesi alprazolam olan Xanax, benzeodiazepin ailesine ait bir sakinleştiricidir. Kısa süreli kullanım için reçete edilir ve bağımlılık riski nedeniyle uzun süreli kullanılmamalıdır. Kaygı bozukluğu, depresyon ve panik atak gibi rahatsızlıkların tedavisinde reçete edilen Xanax, terapi ile birlikte daha etkili sonuçlar verebilir.

Xanax Nasıl Kullanılır?

Xanax, 12 haftayı aşmayacak şekilde reçete edilir. Tedavinin kalan kısmı genellikle başka bir ilaçla desteklenir. 18 yaşın altındaki çocuklar için uygun değildir.

Xanax Yan Etkileri Neler?

Xanax’ın yaygın yan etkileri arasında depresyon, sakinleşme, uyku hali, koordinasyon sorunları, baş ağrısı, ağız kuruluğu ve yorgunluk bulunur.

Xanax Fiyatı 2024

Yeşil reçeteli Xanax’ın 2024 yılı eczanelerdeki fiyatı 92.01 TL’dir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Göktaş: 4.2 milyar TL evde bakım yardımı yatırıldı

Bakan Göktaş: 4.2 milyar TL evde bakım yardımı yatırıldı