Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Veyis Ateş’ten Kamer Durdu’ya suç duyurusu

Veyis Ateş’ten Kamer Durdu’ya suç duyurusu

Programcı ve sunucu Veyis Ateş, akdenizgercek.com.tr muhabiri Kamer Durdu hakkında 2 yıl önce yapılan bir yorum nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Veyis Ateş’ten Kamer Durdu’ya suç duyurusu

Arda KIR

İnternet sitemizin muhabiri olarak görev yapan deneyimli gazeteci, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) üyesi Kamer Durdu’nun, 2 yıl önce Fatih Altaylı’nın gönderisinin altına Veysi Ateş ile ilgili yaptığı iddia edilen yorum nedeniyle Ateş’in şikayeti sonucu ifadeye çağrıldı. 

Kamer Durdu Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği ifadede, “Müşteki Veyis Ateş isimli kişiyi gazeteci olarak bilirim. Müştekinin avukatının dilekçesini dinledim, anladım. Benim Facebook’ta Kamer Durdu isminde profilim vardır. Ben Facebook’ta ‘Habertürk yazarı Fatih Altaylı: Grup yönetimi Veyis Ateş'i izne yolladı, aklanır döner, aklanmaz döner’ 10 Haziran 2021 tarihinde (…) bir yorum yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum. Bu tür şikayetin para kazanmak için başvurulan yöntem olduğunu düşünüyorum. Ben de gazeteci olarak çalışıyorum, yapılan şikayeti doğru bulmuyorum. Bu nedenle üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum” dedi.

WhatsApp Image 2023-09-08 at 15.39.41

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mağarada kaybolan Amerikalı bulundu

Mağarada kaybolan Amerikalı bulundu