Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Ünlü Sunucudan Şok İtiraf: Reklam Arasında Düşük Yaptım

Ünlü Sunucudan Şok İtiraf: Reklam Arasında Düşük Yaptım

Ünlü sunucu Ezgi Sertel, katıldığı bir programda yaptığı samimi açıklamalarla izleyenleri şoke etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Sunucudan Şok İtiraf: Reklam Arasında Düşük Yaptım
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü sunucu Ezgi Sertel, Armağan Çağlayan'ın YouTube'daki programı "Şimdiki Aklım Olsaydı"ya konuk oldu. Programda yaptığı samimi itiraflarla dikkat çeken Sertel, reklam arasında düşük yaptığını belirterek yaşadığı zorlu süreci anlattı.

Ezgi Sertel Kimdir?

Sunuculuğunu yaptığı yemek programıyla ün kazanan Ezgi Sertel, daha sonra "Arka Sokaklar" dizisinin oyuncularından Ozan Çobanoğlu ile evlendi. Kariyerine ve özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Sertel, izleyenleri derinden etkiledi.

İki Kez Düşük Yaptı

2016 yılından beri ünlü oyuncu Ozan Çobanoğlu ile evli olan Ezgi Sertel, iki kez düşük yaptığını açıkladı. İlk düşük deneyiminin ardından ikinci düşük olayının reklam arasında gerçekleştiğini belirten Sertel, o anları şöyle anlattı: "İkincisi reklam arasında oldu, acayip bir şoktu. O acıyı tarif edemiyorum."

Stüdyoda Yaşanan Zor Anlar

Reklam arasında yaşadığı düşük olayını detaylarıyla anlatan Sertel, "Yayına çıktım, sonra veda ettim ve kapattım. Canlı yayındı ve oturdum, ama programı kapatmam lazımdı. Bir sıkıntı olduğunu herkes anladı ama ne olduğunu anlayamadılar. Sonra herkesin stüdyodan çıkmasını istedim ve oradan doğru hastaneye gittim. Kürtaj oldum, temizlendi filan. O korku, o kaygı, o üzüntü cabası zaten." diye konuştu.

Ezgi Sertel'in bu itirafları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Yaşadığı zorlu süreci paylaşarak hem kariyerine hem de özel hayatına dair cesur açıklamalarda bulunan Sertel, izleyicilerin takdirini kazandı.

Ezgi Sertel'in Açıklamaları Sosyal Medyanın Gündeminde

Ezgi Sertel'in samimi açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
EURO 2024: 22 Haziran 2024 Cumartesi Bugün Hangi Maçlar Var?

EURO 2024: 22 Haziran 2024 Cumartesi Bugün Hangi Maçlar Var?