Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Ünlü Oyuncu ve Çocukları Hayatını Kaybetti

Ünlü Oyuncu ve Çocukları Hayatını Kaybetti

Ünlü Aktör Christian Oliver ve İki Kızı Karayipler’deki Uçak Kazasında Hayatını Kaybetti

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Oyuncu ve Çocukları Hayatını Kaybetti

Karayipler’deki Uçak Kazası Ünlü Hollywood aktörü Christian Oliver ve iki kızı, Karayipler’de meydana gelen bir uçak kazasında hayatlarını kaybetti. Perşembe günü okyanusa düşen küçük uçakta, Oliver ve iki kızı hayatını kaybetti. Oliver, George Clooney ve Tom Cruise gibi oyuncularla birlikte rol almış bir aktördü.

Arkadaşlarından Taziye Mesajları

‘Forever Hold Your Peace’ filmde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Bai Ling, Oliver ve kızlarının adaya tatil için gittiklerini belirterek, “Sevgili Christian Oliver’ın bindiği uçağın düştüğü haberini aldığımdaki üzüntüyü sizlere anlatamam! Sevgili iki kızı ve pilot için çok üzgünüm. Çok iyi bir arkadaş ve oyuncuydu. Karayiplere tatil yapmak için gitmişlerdi. Huzur içinde uyu arkadaşım” dedi.

Kazada Hayatını Kaybedenler

Güney Karayip ülkesi St. Vincent ve Grenadinler’in adalarından biri olan Bequia adası açıklarında meydana gelen uçak kazasında, Bequialı pilot Robert Sachs’ın yanı sıra Christian Klepser ve iki kızının hayatını kaybettiği açıklandı.

Christian Oliver Kimdir?

Christian Klepser, sahne ismiyle bilinen ünlü oyuncu Christian Oliver’di. Oliver’ın bir filmde birlikte çalıştığı yönetmen Nick Lyon, oyuncu için paylaştığı mesajında “Huzur içinde uyu arkadaşım” ifadelerini kullandı.

Oliver’ın Kariyeri

3 Mart 1972’de Almanya’da doğan Christian Oliver, Cate Blanchett ve George Clooney’yle birlikte 2006’da ‘The Good German’ filminde rol aldı. Oliver ayrıca, 2008’de Tom Cruise ile ‘Valkyrie’ filminde birlikte çalıştı. Oliver, kariyeri boyunca film ve dizilerde rol almanın yanı sıra seslendirme sanatçılığı yaptı.

Ünlü Oyuncu Ve Çocukları Hayatını Kaybetti (1)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çanakkale Lapseki'de mahkemeden satılık 290 m² arsa

Çanakkale Lapseki'de mahkemeden satılık 290 m² arsa