Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Üniversite Radyosu’na özel ödül

Üniversite Radyosu’na özel ödül

Bu yıl ikincisi düzenlenen Müzik OnAir ödüllerinde Akdeniz Üniversitesi Radyosu 91.3 frekansından yayın yapan Üniversite FM, yarışmanın ‘Gençliğe Destek Özel Ödülü’ne layık görüldü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Üniversite Radyosu’na özel ödül


 

 Ödülü teslim alan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşad Güdekli ve UNIFM91.3 Genel Koordinatörü Suat Erdöl’e ödülü Müzik OnAir ailesinden Ezgi Taşlı takdim etti.

 

Akdeniz Üniversitesi’nden verilen bilgiye göre, ödülü teslim alan Erdöl, " Gençliğe destek özel ödülü almamızda desteklerini esirgemeyen Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Ünal’a, İletişim Fakültesi üst yönetimine, Akdeniz Üniversitesi personeline ve destek veren Antalya halkına bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz. Üniversite radyosu olarak Antalya’nın sesi olmaya devam edeceğiz önümüzdeki yıl birincilik ödülünü Akdeniz İletişime getirmek için ne yapmak gerekiyorsa onu fazlasıyla yapacağız. Bekle bizi İstanbul " diyerek iddialı konuştu. Müzik OnAir ödülleri derecelerinin belirlenmesi amacıyla yapılan online oylamada Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal oylarını UNIFM91.3’ten yana kullanarak Akdeniz Üniversitesi Radyosu’na destek olmuşlardı.(Haber Merkezi)

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP’de 50 başvuru

MHP’de 50 başvuru