Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Üçağız'a bir tepki daha! İhaleyi iptal edin!

Üçağız'a bir tepki daha! İhaleyi iptal edin!

Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçen, kripto para faaliyetlerinin düzenlendiği “SPK Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” hakkında söz alan CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, konuşmasında Antalya’nın Demre ilçesinde iskele ve köy meydanının bulunduğu alanın işletmesinin, geçtiğimiz gün gerçekleşen ihale ile özel bir şirkete verilmesine tepki gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Üçağız'a bir tepki daha! İhaleyi iptal edin!
KAYNAK: Mustafa Erdem/ Bülten

“AKP iktidarının akıl almaz uygulamaları maalesef devam ediyor” diyen Mustafa Erdem, “Yapılan bir ihaleyle memleketim Antalya'nın Demre ilçesi, Üçağız mevkiinde, Kekova Özel Çevre Koruma Bölgesinde bulunan, üstelik sit alanı olan yaklaşık 13 bin metrekarelik alanın işletmesi özel bir şirkete verildi” açıklaması yaptı.

Halkın Elinden Aldılar Kiraya Verdiler

Erdem, “Burası sit alanı olduğundan vatandaş bile gelip 1 çivi çakamıyor. Peki bu ihaleyi alan şirket, burayı böyle mi bırakacak sanki? Yurttaşın anayasa güvencesinde kıyılardan ve denizlerden özgürce faydalanma hakkını elinden alan bu uygulamalardan vazgeçin! Buradan Antalya ve Demre halkı adına Sayın Bakana sesleniyorum: Bu kabul edilemez bir durumdur, ihaleyi lütfen iptal edin!” uyarısında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Erdemli'de icradan satılık 124 m² 3+1 daire

Mersin Erdemli'de icradan satılık 124 m² 3+1 daire