Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem TURMEPA Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü'den Veda Mesajı

TURMEPA Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü'den Veda Mesajı

Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü, 24 Şubat 2024 tarihinde yapılacak olan Genel Kurul sonrası görevini yeni yönetim kurulu başkanına devredeceğini açıkladı. Ünlü, veda mesajında “Deniz varsa hayat var” ifadesini kullanarak denizlerin önemine vurgu yaptı. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TURMEPA Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü'den Veda Mesajı
MUHABİR: Kamer Durdu

Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü, 24 Şubat 2024 tarihinde yapılacak olan Genel Kurul sonrası görevini yeni yönetim kurulu başkanına devredeceğini açıkladı. Ünlü, veda mesajında “Deniz varsa hayat var” ifadesini kullanarak denizlerin önemine vurgu yaptı.

Ünlü’nün TURMEPA’daki Görev Süreci

Ünlü, 2014 yılında Genel Sekreter olarak başladığı TURMEPA Antalya Şubesi’nde, derneğin tanınmasına katkı sağlamaya çalıştığını belirtti. Görev süresi boyunca birlikte çalıştığı Yönetim Kurulu başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine ve proje eğitim koordinatörü olarak görev yapan mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Ayrıca, bu süreçte her zaman yanında olan ve desteklerini esirgemeyen eşi ve kızlarına da teşekkürlerini iletti.

Teşekkürler ve Gelecek Planları

Ünlü, 10 yıllık süreçte birlikte çalışma onuruna eriştiği TURMEPA Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanlarına, Yönetim Kurulu Üyelerine, Genel Müdürlerine ve Yardımcılarına içtenlikle teşekkür etti. Genel Kurul’da seçilen Yönetim Kurulu’na ve Denetim Kurulu’na başarı ve sağlıklı günler diledi. Ünlü, maviye olan aşkının ve deniz ve çevre dostu olarak ilgisinin ve desteğinin her zaman devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de erik hasadı başlıyor! Eriğin kilosu 1000 lira olacak

Mersin'de erik hasadı başlıyor! Eriğin kilosu 1000 lira olacak