Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Türkiye-NATO ilişkileri masada! Hakan Fidan'dan görüşme

Türkiye-NATO ilişkileri masada! Hakan Fidan'dan görüşme

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Türkiye-NATO ilişkileri konuşuldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye-NATO ilişkileri masada! Hakan Fidan'dan görüşme

Fidan, görüşmede, Türkiye'nin NATO'nun en önemli müttefiklerinden biri olduğunu ve bu konumunu her zaman koruduğunu vurguladı. NATO'nun güvenliğinin Türkiye'nin güvenliği ile doğrudan bağlantılı olduğunun altını çizen Fidan, Türkiye'nin NATO'nun caydırıcılık ve savunma gücüne önemli katkılarda bulunduğunu belirtti.

Stoltenberg ise, Türkiye'nin NATO'nun kurucu üyelerinden biri olduğunu ve ittifakın en önemli müttefiklerinden biri olmaya devam ettiğini ifade etti. Türkiye'nin NATO'nun güvenliği için önemli bir rol oynadığını vurgulayan Stoltenberg, Türkiye ile işbirliğini güçlendirmeye devam ettiklerini kaydetti.

Görüşmede, Ukrayna'daki savaşın da ele alındığı öğrenildi. Fidan, Ukrayna'daki savaşın bölgesel ve küresel güvenliği tehdit ettiğini belirterek, Türkiye'nin savaşın sona ermesi ve kalıcı barışın sağlanması için çabalarını sürdürdüğünü söyledi. Stoltenberg ise, Türkiye'nin Ukrayna krizinde oynadığı arabuluculuk rolünü takdir ettiğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da korkutan yangın! Tersaneye sıçradı

Antalya'da korkutan yangın! Tersaneye sıçradı