Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Tour Of Antalya Hazırlıkları Devam Ediyor

Tour Of Antalya Hazırlıkları Devam Ediyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Türkiye’nin önde gelen bisiklet organizasyonlarından biri olan Tour Of Antalya’nın koordinasyon toplantısına katıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tour Of Antalya Hazırlıkları Devam Ediyor
KAYNAK: Kemer Belediyesi/ Bülten

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Türkiye’nin önde gelen bisiklet organizasyonlarından biri olan Tour Of Antalya’nın koordinasyon toplantısına katıldı.

Uluslararası Bisiklet Birliği ve Tour Of Antalya

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) 2024 takviminde yer alan ve bu yıl 8-11 Şubat tarihleri arasında beşinci kez düzenlenecek olan dört günlük yol yarışı için Antalya Valisi Hulusi Şahin liderliğinde bir koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Antalya Valisi Hulusi Şahin’in Açıklamaları

Antalya Valisi Hulusi Şahin, toplantıda yaptığı konuşmada, “Turizmi 12 aya yaymak ve Antalya’nın marka değerini artırmak adına bu etkinlikleri çeşitlendirerek büyütmek istiyoruz. Spor, bu anlamda çok güzel bir araç. Sportif, kültürel ve bilimsel olarak daha geniş kapsamlı etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu etkinlikleri büyüttükçe, birim etkinlikten elde ettiğimiz gelir de artacak. Türkiye’nin genel turizm hedeflerine ulaşmada kilometre taşı olacak. Tour of Antalya’nın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, organizasyon çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Yarışın 3. Etabı Kemer’de

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Tour Of Antalya’nın Antalya ve ülke turizmine büyük katkı sağladığını belirterek, “Bu yıl yarışlara 16 ülkeden 170 sporcu katılıyor. Organizasyonun bir etabı her sene Kemerimizden geçiyor. Bisiklet sporunun en önemli yerleri arasında yer alan Kemer’de yerli ve yabancı sporcuları ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Sporcular, Kemer’in muhteşem doğasını ve tarihi yerlerinde pedal çevirecek. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

Tour of Antalya Proje Direktörü Haluk Özsevim’in Sunumu

Tour of Antalya Proje Direktörü Haluk Özsevim ve ekip arkadaşları toplantıda katılımcılara, 8-11 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenecek organizasyonun etapları hakkında sunum yaptı.

Tour Of Antalya ve Türkiye’nin Bisiklet Yarışları

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’ndan sonra Türkiye’nin en büyük ikinci bisiklet yol yarışı unvanına sahip olan Tour Of Antalya’da, her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın dört bir tarafından ünlü bisiklet takımları Antalya’da pedal çevirecek.

Tour Of Antalya’nın Teması

Her yıl farklı bir temayla dikkat çeken Tour Of Antalya bu yıl “Pedalların ritmiyle tarihi ve doğayı keşfet” temasıyla gerçekleşecek.

Yarışın Etabları

Bu yıl ki yarışta geçilecek etaplar ise şu şekilde:

  • 8 Şubat Perşembe: Side – Antalya, 150 kilometre
  • 9 Şubat Cuma: Demre - Antalya, 141 kilometre
  • 10 Şubat Cumartesi: Kemer - Tahtalı, 136 kilometre
  • 11 Şubat Pazar: Antalya – Antalya, 185 kilometre
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sibergöz-12 Operasyonlarında 75 Şüphelisi Yakalandı

Sibergöz-12 Operasyonlarında 75 Şüphelisi Yakalandı