Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Tolga Cömertoğlu'ndan İstifa Çağrısı

Tolga Cömertoğlu'ndan İstifa Çağrısı

Antalyaspor, Burdur kampında yaşanan ve Fenerbahçe taraftarlarının Teknik Direktör Alex de Souza’dan imza almasına yönelik tepkiler gündeme gelmişti. Delphin Otelleri sahibi Turizmci Tolga Cömertoğlu konu ile ilgili istifa çağrısında bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tolga Cömertoğlu'ndan İstifa Çağrısı
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalyaspor, Burdur kampında yaşanan ve Fenerbahçe taraftarlarının Teknik Direktör Alex de Souza’dan imza almasına yönelik tepkiler üzerine bir açıklama yayınlamıştı.

Yönetim, bu güvenlik zafiyeti ile ilgili gerekli girişimlerin yapıldığını ve sorumlu profesyonellerin görüş ve savunmalarının alındığını belirten Antalyaspor Yönetimi, "Takımımızın Burdur kampındaki sevk ve idaresinden sorumlu profesyonellerimizin görüşü ve savunması alınmış, güvenliğin tam olarak sağlanması konusunda gerekli girişimler yapılmış, bundan sonra bir daha bu tür görüntülerin yaşanmaması için sorumlu kim varsa en sert dille uyarılmıştır."  ifadelerini kullanmıştı.

Tolga Cömertoğlu'ndan İstifa Çağrısı

Delphin Otelleri sahibi Turizmci Tolga Cömertoğlu konu ile ilgili istifa çağrısında bulundu. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Cömertoğlu ,” BÜYÜK ANTALYASPOR Yönetimi özür diledi gereğinde hak eden arkadaşlara cezai yaptırımlarla yapacaklarını ibra ediyorlar, doğru davranış....” ifadelerini kullandı.

"İstifa onuruna yakışır"

Cömertoğlu güvenlik zafiyetini yaratan görevlinin ceza yerine istifa etmesini belirterek, “Cezaya gerek yok her kimse istifa onuruna yakışır! İlk defa net istifa kelimesini bir arkadaşa için kullandım kim olduğu bile bilmiyorum ama kampta sorumlu kim ise bayrak onuru adına yapması gereken belli” Şeklinde konuştu.

"Hiçbir düşüncesizliğe taviz olmamalı"

Son olarak takımda birliğin bozulmaması gerektiğini ifade eden Tolga Cömertoğlu şu sözlerle açıklamasını noktaladı:

"Şehir olarak birliğimizi bozacak hiçbir düşüncesizliğe taviz olmamalı..."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
19 Yıllık Faili Meçhul Cinayetin Şüphelisi Adliyede İkinci Kattan Atlayarak Hayatını Kaybetti

19 Yıllık Faili Meçhul Cinayetin Şüphelisi Adliyede İkinci Kattan Atlayarak Hayatını Kaybetti