Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Alex de Souza yönetiminde Antalyaspor Halil Dervişoğlu'nu transfer etmeyi planlıyor

Alex de Souza yönetiminde Antalyaspor Halil Dervişoğlu'nu transfer etmeyi planlıyor

Antalyaspor, Alex de Souza yönetiminde Galatasaray'ın planları dışında kalan Halil Dervişoğlu'nu transfer etmeye hazırlanıyor. Anlaşma sağlanırsa milli futbolcu Akdeniz ekibine imza atacak. Galatasaray'ın büyük bölümünü karşılaması beklenen maaş talebiyle transfer resmiyet kazanabilir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alex de Souza yönetiminde Antalyaspor Halil Dervişoğlu'nu transfer etmeyi planlıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Alex de Souza'nın Antalyaspor'u, Galatasaray'ın yeni sezon planları arasında olmayan bir futbolcuya transfer yapmaya hazırlanıyor. Alex'in onayıyla hareket eden Antalyaspor, maaş konusunda anlaşma sağlarsa söz konusu oyuncuyu kadrosuna katacak.

Antalyaspor'un Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

Süper Lig'in ilk iki haftasında sadece bir puan toplayabilen Antalyaspor, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Teknik direktörlüğünü Alex de Souza'nın yaptığı Antalya ekibi, Galatasaray'ın milli futbolcusunu kadrosuna katmayı hedefliyor.

Antalyaspor Halil Dervişoğlu'na Teklifte Bulundu

Fanatik'in haberine göre Antalyaspor, Halil Dervişoğlu'nu kiralamak için Galatasaray'a teklifte bulundu. Alex de Souza'nın raporları doğrultusunda hareket eden Antalyaspor yönetimi, transfer için girişimlerini sürdürüyor.

Anlaşma Sağlanırsa Transfer Resmileşecek

Alex de Souza, söz konusu milli futbolcunun transferine onay verirken, maaş konusunda Galatasaray ile anlaşma sağlanması halinde transferin resmiyet kazanması bekleniyor. Antalyaspor, Halil Dervişoğlu'nun maaşının büyük bir kısmını Galatasaray'ın üstlenmesini talep ediyor.

Halil Dervişoğlu'nun Geçmişi

Geçtiğimiz sezon 500 bin euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Halil Dervişoğlu, 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. 2023-24 sezonunun ikinci yarısında Hatayspor'a kiralanan 24 yaşındaki futbolcu, toplamda 31 maçta 4 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Guava Meyvesinin Hasadı Mersin'de Başladı

Guava Meyvesinin Hasadı Mersin'de Başladı