Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem TOKİ'den 200 bin TL'ye ev sahibi olma imkanı

TOKİ'den 200 bin TL'ye ev sahibi olma imkanı

TOKİ'den Yeni kampanya. Yalnızca 200 bin TL'ye 1+1 konutlar. Detaylar haberde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TOKİ'den 200 bin TL'ye ev sahibi olma imkanı

Birçok vatandaş, yüksek konut fiyatları nedeniyle ev sahibi olma hayallerini gerçekleştiremezken, TOKİ tarafından başlatılan dev kampanya bu hayali gerçekleştirmek isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor. TOKİ, tapusu olmayan vatandaşlara uygun fiyatlarla konut sahibi olma imkanı tanıyor ve 77 ilde konut satış başvurularını kamuya duyurdu.

TOKİ'nin projesinde 200 bin TL'ye satılacak olan 1+1 konutlar, ilgi çekici fırsatlar sunarken, TOKİ mevcut satışlarını 32 il daha ekleyerek toplamda 77 ilde konut satışlarını gerçekleştirecek. UYAP sayfası üzerinden yapılan açıklamaya göre, 77 ilde konut satışları başlamış durumda ve aylık 6-7 bin TL gibi uygun taksit imkanlarıyla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 200 bin TL'ye ev sahibi olma imkanı

200 bin TL'ye satılacak olan konutlara olan talebin beklentilerin üzerinde olduğu ifade ediliyor. Detaylı başvuru ve bilgilere TOKİ'nin resmi sayfasından ulaşmak mümkün. UYAP üzerinden yapılan açıklama, konut satışlarının başladığı 77 ilde, 200 bin TL'ye satılacak konutlara başvuruların nasıl yapıldığı ve gerçekleştirildiği konusunda bilgi veriyor.

Ayrıca, TOKİ'nin 2028 yılına kadar toplamda 500 bin sosyal konut inşa edeceği ve 100 bin sosyal konut daha yapılacağı belirtiliyor. Bu konutlar için başvurular internet üzerinden gerçekleştirilecek. Bu önemli fırsatlarla ilgili detaylı bilgiler ve başvuru şartları TOKİ'nin resmi sayfasında yer almaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yine denizlerden göçmen topladılar: İzmir açıklarında 100 göçmen kurtarıldı

Yine denizlerden göçmen topladılar: İzmir açıklarında 100 göçmen kurtarıldı