Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem THY birçok seferini iptal etti!

THY birçok seferini iptal etti!

İran'ın İsrail'e gerçekleştirdiği dron saldırıları sonrası bölgede yaşanan gerginlik, Türk Hava Yolları'nın da uçuşlarını etkiledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
THY birçok seferini iptal etti!
KAYNAK: İHA

İran'ın İsrail'e gerçekleştirdiği dron saldırılarının yankıları hala sürerken, komşu ülkeler harekete geçti ve hava sahalarını kapattı. Lübnan, İran, Irak ve Ürdün, güvenlik endişeleriyle hareket ederek hava sahalarını kapatma kararı aldı. Bu gelişme, Türk Hava Yolları'nı da etkiledi ve şirket, ilgili ülkelerle yapılacak uçuşları iptal etti.

THY, Hava Sahası Kapanan Ülkelerle Uçuşlarını İptal Etti

İran ve İsrail arasında yaşanan dron saldırısı sonrasında Türk Hava Yolları, bazı rotalardaki uçuşlarını iptal etme kararı aldı. İstanbul-Amman, Tahran-İstanbul, Meşhed-İstanbul, İsfahan-İstanbul, Şiraz-İstanbul, Bağdat-İstanbul, Sabiha Gökçen-Necef ve İstanbul-Erbil gibi rotalarda planlanan uçuşlar, karşılıklı olarak iptal edildi.

Hava Sahası Kapatılması Nedeniyle Uçuşlarda Değişiklikler

AJet ve Türk Hava Yolları'nın uçuşlarında önemli değişiklikler yaşandı. İstanbul Sabiha Gökçen'den kalkan AJet'in Damman ve Riyad uçuşları, hava sahası kapanması nedeniyle planlanan rotalara iniş yapamadı ve uçaklar başka havaalanlarına yönlendirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dolar kaç TL? Euro kaç lira oldu? 14 Nisan 2024 Pazar

Dolar kaç TL? Euro kaç lira oldu? 14 Nisan 2024 Pazar