Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem TEMA VAKFI’DAN DÜNYA ARI GÜNÜ MESAJI

TEMA VAKFI’DAN DÜNYA ARI GÜNÜ MESAJI

“Bugün Dünya Arı Günü” başlığı ile bir gönderi paylaşan TEMA Vakfı, “İnsanla ve yaşamla arasında kocaman bir bağ olan arılar, tam 100 milyon yıldır dünyamızda varlığını sürdürüyor.” İfadelerini kullandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TEMA VAKFI’DAN DÜNYA ARI GÜNÜ MESAJI

“Doğadaki biyolojik çeşitliliğin ve sürekliliğin mimarlarından biri olan bu küçücük canlılarla aramızdaki bağ öylesine kuvvetli ki onlar olmadan yaşamın olması düşünülemez bile.” Cümlelerinin yer aldığı TEMA Vakfı’nın gönderisinde son olarak “Yaşamımız için bu kadar kritik bir öneme sahip olan arıların günü kutlu olsun!” mesajı paylaşıldı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Bugün Dünya Arı Günü ?<br><br>? İnsanla ve yaşamla arasında kocaman bir bağ olan arılar, tam 100 milyon yıldır dünyamızda varlığını sürdürüyor. <br><br>? Doğadaki biyolojik çeşitliliğin ve sürekliliğin mimarlarından biri olan bu küçücük canlılarla aramızdaki bağ öylesine kuvvetli ki onlar… <a href="https://t.co/pM9aAmxMD5">pic.twitter.com/pM9aAmxMD5</a></p>&mdash; TEMA Vakfı (@temavakfi) <a href="https://twitter.com/temavakfi/status/1659835883141357569?ref_src=twsrc%5Etfw">May 20, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aybaş: Buradan Millet ittifakına çağrımdır

Aybaş: Buradan Millet ittifakına çağrımdır