Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem VEKİLLERDEN ÇIT YOK. TEK SES CHP’Lİ VEKİLDEN GELDİ

VEKİLLERDEN ÇIT YOK. TEK SES CHP’Lİ VEKİLDEN GELDİ

Antalya’da Muratpaşa Anadolu Lisesi’nde Müdür Yardımcısı A. Y.’nin bir kız öğrenciyi taciz etmesi ve açılan soruşturma kapsamında açığa alınmaması ile ilgili 9 Haziran tarihli sayımızda yayımlanan ‘Eğitimci İstismarı’ haberimiz Türkiye gündemine oturdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
VEKİLLERDEN ÇIT YOK. TEK SES CHP’Lİ VEKİLDEN GELDİ

Eğitim sendikaları, Türkiye İşçi Partisi ve Türkiye Komünist Partisi konuyla ilgili eylem ve açıklama yaparken, halkın oyları ile seçilen Antalya’nın aralarında hukukçuların da olduğu 17 milletvekilinden sadece CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem’den açıklama geldi

Muratpaşa Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı A. Y., 10’uncu sınıfta okuyan bir kız öğrenciyi taciz etmesi sonrası açılan soruşturmada açığa alınmadı. Yaşanan olay üzerine başta Eğitim-Sen Genel Merkezi ve Antalya Şubesi olmak üzere, Veli-Der Antalya Şubesi, Antalya Halkevleri, Antalya Alevi Bileşenleri, Türkiye İşçi Partisi Antalya İl Başkanlığı, Türkiye Komünist Partisi eylem ve basın açıklaması yaparak konunun takipçisi olacağını belirtti. Eğitim İş Sendikası Antalya Şubesi de basın açıklamasıyla tepkisini ortaya koydu. Ancak yaşanan olay sonrası Antalya’da halkın oyları ile milletvekili seçilen 7 siyasi partinin 17 milletvekilinden sadece Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Mustafa Erdem konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanı’na soru önergesi verdi.

MUSTAFA ERDEM KONUYU MECLİS’E TAŞIDI

CHP Antalya Milletvekilleri Sururi Çorabatır, Cavit Arı, Aliye Coşar, Gelecek Partisi Antalya Milletvekili Serap Yazıcı Özbudun, Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, AKP Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, Kemal Çelik, Atay Uslu, İbrahim Ethem Taş, İYİ Parti Milletvekilleri Uğur Poyraz, Aykut Kaya, MHP Antalya Milletvekilleri Abdurrahman Başkan, Hilmi Durgun ve YSP Antalya Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç, konuyla ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmadı. Antalya’nın 16 vekilinden herhangi bir açıklama olmamasına karşın Cavit Arı, Aliye Coşar, Mustafa Köse, İbrahim Ethem Taş, Uğur Poyraz avukat, Serap Yazıcı Özbudun ise hukuk profesörü.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Seçimi kazanırsa Erdoğan’ın heykelini dikeceğim demişti. Tanju Özcan o paylaşımı hakkında açıklama yaptı

Seçimi kazanırsa Erdoğan’ın heykelini dikeceğim demişti. Tanju Özcan o paylaşımı hakkında açıklama yaptı