Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Tac*zi haber yapan gazeteci dün gözaltına alındı. Mehmet Yetim bugün serbest bırakıldı....

Tac*zi haber yapan gazeteci dün gözaltına alındı. Mehmet Yetim bugün serbest bırakıldı....

Şanlıurfa'daki yaşlı bir adamın küçük bir çocuğu tac*z videosunu paylaşan Mehmet Yetim, paylaşım sonrası gözaltına alındı. Yetim, bugün serbest kaldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tac*zi haber yapan gazeteci dün gözaltına alındı. Mehmet Yetim bugün serbest bırakıldı....
MUHABİR: Süleyman Gezici

Mehmet Yetim, sosyal medyada gündem olan Şanlıurfa'daki yaşlı bir adamın küçük bir çocuğu tac*z videosunu paylaşmıştı. O paylaşım sonrası gözaltına alınan Yetim, bugün serbest kaldı. 

Mehmet Yetim, sosyal medyasından şu açıklamayı yaptı:  "Malum olduğu üzere yapmış olduğum bir paylaşım dolayısıyla dün gözaltına alınmıştım. Bugün Siverek Cumhuriyet Başsavcılığında vermiş olduğum ifade sonrası serbest kaldım. Bu süreçte her şekilde desteklerini esirgemeyen başta siz kıymetli halkımıza, avukatım @avibrahimhaydin@ronayipaydas@belenngaz (Siverek Baro Temsilcisi Av. Cihan Polatoğlu) , @EmiryetimM , @avfurkanboz@avmugurkorkmaz@MirogluBaver@UrfaBarosu , Av. Taha Yetim ve Deva Partisi Siverek İlçe Başkanı Sn. @mcmsirin Bey’e teşekkürlerimi sunarım. Tarafsız ve Bağımsız Gazeteciliği sürdüreceğimi tüm kamuoyunun bilmesini isterim."

Mehmet Yetim'in gözaltına alınmasına neden olan paylaşımı neydi?

Şanlıurfa Valiliği'nden konuya ilişkin şu açıklama yapılmıştı: "22.06. 2023 tarihinde Siverek ilçemizin Camikebir Mahallesi 24. Sokak’ta ikamet eden A.Y isimli vatandaşımızın, S.İ (2021 doğumlu) isimli “Çocuğa Yönelik C*nsel İst*smar Suçu” ihbarı üzerine Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde H.Ç. (1948 doğumlu) isimli şüpheli şahıs aynı gün yakalanarak çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır. Konuyla ilgili olarak Siverek Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından yayın yasağı kararı bulunmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Valiliği'nden kritik genelge

Antalya Valiliği'nden kritik genelge