Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Süleyman Soylu gazetecileri hedef aldı: "Organize haberler devam ediyor"

Süleyman Soylu gazetecileri hedef aldı: "Organize haberler devam ediyor"

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlık döneminde yaşananlara ilişkin gün yüzüne çıkan detaylara ilişkin gazetecileri hedef aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Süleyman Soylu gazetecileri hedef aldı: "Organize haberler devam ediyor"

Son günlerde, Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun medyaya yönelik tepkileri gündemi meşgul ediyor. Soylu, özellikle Tolga Şardan, Saygı Öztürk, Orhan Uğuroğlu ve Cengiz Demirel gibi tanınmış gazetecilerin köşe yazılarını hedef alıyor. Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Organize haberler devam ediyor' diyerek Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u etiketledi. Soylu, 'Devletin tüm birimlerini Emniyet İstihbarattan MİT'e, İnterpolden Nüfus'a, Tapu'dan Valiliklere, Bakanlıklardan Cumhurbaşkanlığına kadar töhmet altında bırakan, gazetecilerin tüm detaylarını elde ettiği! Kamuoyuna manipüle ederek servis ettiği bu haberlerin doğru bilgilerini herkesin öğrenme hakkı var' dedi.

Soylu, 'Kırmızı bültenle aranan birinin vatandaş olabilmesi hatta ikamet bile alabilmesi kanunen de fiilen de mümkün değildir. İftiralar yalanlar yakıştırmalarla Süleyman Soylu'yu gömelim derken tüm devletin birimlerini aynı zamanda gömüyorlar. Devletin yaptığı bütün mücadeleyi fitne ve iftira ile hedef alan anlayış hastalıklı ve sistematik olarak Türkiye'ye narko devlet iftirası atanların hezeyanıdır' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarsus'ta devrilen tırın şoförü yaralandı

Tarsus'ta devrilen tırın şoförü yaralandı