Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Sokak hayvanları komisyon görüşmelerine sansür! Koridordaki ekran kaldırıldı

Sokak hayvanları komisyon görüşmelerine sansür! Koridordaki ekran kaldırıldı

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik yasa teklifini görüşülürken, koridordaki ekranın kaldırılması tepki çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu, sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni görüşmek için Vahit Kirişci başkanlığında bugün yeniden toplandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Adalet Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, yasa tasarısı görüşülürken komisyon koridorundaki ekranın kaldırılmasına isyan etti. 

Sokak Hayvanları Komisyon Görüşmelerine Sansür! Koridordaki Ekran Kaldırıldı 2

Gökçe Gökçen, sosyal medyadan fotoğraf paylaşarak, 'Hayvanları katletme yasası görüşülürken komisyon koridorundaki ekran kaldırıldı. Vatandaşlar görüşmeleri buradan takip ediyorlardı. Neden korkuyorsunuz? Bu çabalar kesilen videolarla bir algı operasyonu yapıldığının itirafıdır. Bırakın herkes görsün, herkes dinlesin.' açıklamasını yaptı. 

Sokak Hayvanları Komisyon Görüşmelerine Sansür! Koridordaki Ekran Kaldırıldı 3

Hayvan Hakları Savuncuları İçeri Alınmadı

Öte yandan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, komisyona alınmayan hayvan hakları savunucularını,  'İçeride hepiniz adına ben yeterim' sözleriyle sakinleştirdi.

Enginyurt ayrıca komisyondan fotoğraf yayınlayarak, 'TBMM hayvan hakları komisyon çalışmasındayız. Hayvanların yaşatılmasından yanayız.' paylaşımı yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yalova Altınova'da mahkemeden satılık 100 m² daire

Yalova Altınova'da mahkemeden satılık 100 m² daire