Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem ŞOK Marketler'den müşterilere her gün ucuz fiyatlar!

ŞOK Marketler'den müşterilere her gün ucuz fiyatlar!

ŞOK Marketler, müşterilerine temel ihtiyaç ürünlerinde her gün uygun fiyatlarla alışveriş imkanı sunuyor. CEO Uğur Demirel'in açıklamalarına göre, şirketin amacı geçici değil, sürekli olarak ucuz fiyatları korumak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ŞOK Marketler'den müşterilere her gün ucuz fiyatlar!
KAYNAK: İHA

ŞOK Marketler, temel ihtiyaç ürünlerinde gerçekleştireceği her gün ucuz fiyat kampanyasıyla müşterilerine büyük bir sürpriz hazırlıyor.

Temel İhtiyaç Ürünlerinde Kalıcı Ucuzluk

Türkiye'nin önde gelen gıda perakendecilerinden ŞOK Marketler, Ramazan ayını fırsat bilerek müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sunuyor. Şirket, ayçiçek yağından beyaz ete, patatesten soğana, sütten yumurtaya, pirinçten bakliyata kadar geniş bir yelpazede yer alan temel ihtiyaç ürünlerini her gün uygun fiyatlarla müşterilerine sunacak.

CEO Uğur Demirel'den Açıklama: Her Gün Ucuz Fiyat Hedefimiz

ŞOK Marketler CEO'su Uğur Demirel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "‘Her gün ucuz fiyat’ politikamız ile hanelerin en temel ihtiyaçlarına bir gün değil her gün rahat ulaşmasını hedefliyoruz" dedi. Ayrıca Demirel, şunları ekledi: "Amacımız bu ürünlerde geçici indirimler yapmak yerine sürekli ucuz fiyatı korumak."

Sürekli Ucuz Fiyatlarla Dayanışma ve Paylaşma Ayı Ramazan'da da Destek

ŞOK Marketler, sadakat programı Win üyesi olan müşterilere özel avantajlar ve Ramazan ayında devam edecek Win kampanyalarıyla müşterilerine kazançlı alışveriş imkanı sunacak. Bu sayede, müşteriler hem kaliteli ürünlere uygun fiyatlarla ulaşacak hem de Ramazan'ın bereketinden daha fazla faydalanabilecekler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İslam Memiş para piyasalarında sert dalgalanmaları değerlendirdi

İslam Memiş para piyasalarında sert dalgalanmaları değerlendirdi