Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Simpsonslar bunu da yayınlamış...İşte The Simpsons'ta yayınlanan Titanik denizaltı videosu...

Simpsonslar bunu da yayınlamış...İşte The Simpsons'ta yayınlanan Titanik denizaltı videosu...

Dünya, Titan denizaltısının enkazının bulunduğu haberini soluğunu tutarak takip etti. Beş gündür haber alınamayan denizaltının içindeki herkesin hayatını kaybettiği duyuruldu. Bu acı haber, The Simpsons hayranlarının zihinlerine hemen 2006 yılında yayımlanan bir bölümü getirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Perşembe akşamı saatlerinde gerçekleşen arama kurtarma operasyonunda, Atlas Okyanusu'nda dalış yapan ekipler, Titan denizaltısının enkazına ulaşmayı başardı. Gemi enkazıyla turistik geziler düzenleyen ABD merkezli OceanGate Expeditions şirketi, günlerce haber alınamayan denizaltının içindeki oksijenin 96 saate kadar yetebileceğini açıklamıştı. ABD ve Kanadalı kurtarma ekipleri, denizaltısına yetişmek için zamanla yarıştı.

Ancak ABD Sahil Güvenlik yetkilileri, Perşembe akşamı Titan denizaltısındaki basınç kaybından kaynaklanan bir iç patlama sonucunda tüm mürettebatın hayatını kaybettiğini duyurdu. Denizaltı enkazı, Titanik'in uç tarafından 478 metre uzakta bulundu. Yetkililer, bulunan denizaltı parçalarının feci bir patlama sonucunda ortaya çıktığını ve bu sonucun Titan denizaltısında bulunan parçalardan elde edildiğini belirtti.

ABD Sahil Güvenlik'ten Tuğamiral John Mauger, Titan denizaltısına ait bulunan parçalardan bu sonuca ulaştıklarını açıkladı.

Bu trajik haber, Simpsonslar adlı popüler animasyon dizisinin hayranlarının aklına hemen 2006 yılında yayımlanan bir bölümü getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer bayramda pırıl pırıl

Kemer bayramda pırıl pırıl