Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Simpsonlar Stephen Hawking'in Skandallını Önce Öngördü!

Simpsonlar Stephen Hawking'in Skandallını Önce Öngördü!

Simpsonlar dizisi, ünlü fizikçi Stephen Hawking'in Jeffrey Epstein Adası'ndaki skandal seks partisini yıllar öncesinden öngördü. Dikkat çeken bu öngörüyü içeren video, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte o şaşırtıcı video ve detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Stephen Hawking'in skandal seks partisi olayı, Simpsonlar dizisinin bir önceki bölümünde şaşırtıcı bir şekilde işlenmişti. Ünlü fizikçinin Jeffrey Epstein Adası'ndaki reşit olmayan genç kızlarla gerçekleştirdiği iddia edilen parti, Simpsonlar'ın yıllar öncesinden bu olayı öngördüğü bir video ile gün yüzüne çıktı.

Simpsonlar'ın Şaşırtan Öngörüsü Sosyal Medyayı Salladı

Simpsonlar'ın daha önce birçok önemli olayı öngördüğü bilinse de, bu seferki öngörüleri izleyicileri adeta şoka uğrattı. Stephen Hawking'in adının karıştığı skandal olayın bir benzeri dizinin bir bölümünde yer alması, sosyal medyada büyük tartışma yarattı.

Simpsonlar Stephen Hawking'in Skandallını Önce Öngördü!

Jeffrey Epstein Adası'ndaki Skandalın Detayları

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haberlere göre, Amerikalı finansçı Jeffrey Epstein'in fuhuş adasına gidenler arasında ünlü fizikçi Stephen Hawking'in de bulunduğu iddia edilmişti. Hawking'in reşit olmayan genç kızlarla grup seks partisine katıldığı ve bu olayın rüşvetle kapatıldığı belirtilmişti.

Olayın yeniden gündeme gelmesiyle birlikte, Simpsonlar'ın bu skandal olayı öngördüğü video bir kez daha dikkatleri çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
8 Ocak 2024 günlük burç yorumları

8 Ocak 2024 günlük burç yorumları