Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Seda Selek Geri Döndü

Seda Selek Geri Döndü

Halk TV'nin ana haber sunuculuğundan ayrılan Seda Selek, kanala geri döndü. Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, Selek'le yeniden anlaştıklarını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Seda Selek Geri Döndü
KAYNAK: Haber Merkezi

Halk TV’nin sevilen ana haber sunucusu Seda Selek, geçtiğimiz ay kanalla yollarını ayırdığını duyurmuştu. Ancak bu ayrılık uzun sürmedi. Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, bugün yaptığı açıklamada Seda Selek’in yeniden Halk TV’de olacağını duyurdu.

Suat Toktaş: "Seda Selek Kendi Ekranına Geri Dönüyor"

Toktaş, X hesabından yaptığı paylaşımda Selek’le yeniden anlaştıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Halk TV’ye kolaylıkla veda edebileceğini sanmıştı :) Konuştuk, karara vardık. Ailesine, arkadaşlarına ve izleyicisine dönüyor. Seda Selek yeni dönemde de kendi ekranında, Halk TV’de olacak."

Selek’in ayrılığı sonrası, Halk TV’nin ana haber sunuculuğu için Sözcü TV’de program yapan Ece Üner ile anlaşılmış ve bu gelişme medya dünyasında büyük yankı uyandırmıştı. Üner’in kanala katılımının ardından Selek’in ayrılığı kesinleşmiş gibi görünse de kısa bir süre sonra Selek’in geri dönüşü gerçekleşti.

Halk TV'de Yeni Dönem

Ece Üner'in Halk TV’ye katılmasıyla birlikte kanalda yeni bir dönemin başladığı duyurulmuştu. Toktaş, Üner için yaptığı açıklamada, "Halk TV’de yeni dönem, yeni isimler… Ece Üner yeni dönemde Halk Ana Haber ile karşınızda olacak. Hoş geldin Ece" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da f*ci kaza! Otomobil fırına daldı 2 yaralı

Muğla'da f*ci kaza! Otomobil fırına daldı 2 yaralı