Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Seçimin sonucunu belirleyecek hamle! Ümit Özdağ, ikinci turda Millet İttifakı'na destek verme şartını açıkladı

Seçimin sonucunu belirleyecek hamle! Ümit Özdağ, ikinci turda Millet İttifakı'na destek verme şartını açıkladı

Seçimin ikinci tura kalmasıyla birlikte dikkatlerin çevrildiği Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, dün katıldığı canlı yayında seçimin seyrini değiştirecek açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Seçimin sonucunu belirleyecek hamle! Ümit Özdağ, ikinci turda Millet İttifakı'na destek verme şartını açıkladı

Seçimin ikinci tura kalmasıyla birlikte dikkatlerin çevrildiği Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, ATA İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı olarak Sinan Oğan'ı gösterme kararıyla birlikte, seçim öncesi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik bir teklifte bulunduğunu açıkladı. Ümit Özdağ, sığınmacılar konusunda önemli mesajlar verirken, 2. turda nasıl bir tutum sergileyeceklerini de açıkladı.

Ümit Özdağ, dün Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu "Yeni Bir Sabah" programına katıldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı teklifle, ATA İttifakı'nın destekleyeceği adayın, seçimlerde ikinci tura kalan herhangi bir muhalefet adayı olması durumunda, ATA İttifakı'nın desteğini kesinlikle alacaklarını belirtti. Özdağ, bu teklifle ittifaklarının Türkiye'nin demokrasisine katkı sağlamayı hedeflediğini vurguladı.

Ayrıca Ümit Özdağ, sığınmacılar konusunda da önemli mesajlar verdi. Ülkenin karşı karşıya olduğu sığınmacı sorununun çözülmesi gerektiğini ve bunun için etkili politikalar izlemek gerektiğini ifade etti. Özdağ, sığınmacıları sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da sorunu olarak gördüklerini belirterek, uluslararası işbirliği ve diplomasiye önem verdiklerini dile getirdi.

İkinci turda destek konusunda ise Ümit Özdağ, ATA İttifakı'nın tutumunu net bir şekilde açıkladı. Özdağ, ikinci turda ATA İttifakı'nın destekleyeceği adayın demokrasiye, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygılı olması gerektiğini vurguladı. ATA İttifakı'nın, seçimlerde ikinci tura kalan adaylardan birinin bu değerlere bağlılığını gördüğü takdirde, o adayı destekleyeceklerini söyledi. HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rus vatandaşı yaralandı

Rus vatandaşı yaralandı