Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Sayıştay Raporu: MHP'li belediyede 22 araç kayboldu

Sayıştay Raporu: MHP'li belediyede 22 araç kayboldu

Sayıştay tarafından hazırlanan denetim raporu, MHP'li Kastamonu Belediyesi'ni hedef alarak, belediyenin taşıtlarıyla ilgili önemli bir kayıp tespiti ortaya koydu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sayıştay Raporu: MHP'li belediyede 22 araç kayboldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Rapora göre, trafik tescil kayıtlarında yer alan 22 araç, belediye envanter kayıtlarında bulunmuyor ve bu araçların akıbeti belirsizliğini koruyor.

Denetçiler, belediyenin taşıt envanter kayıtları ile Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü trafik tescil kayıtlarını karşılaştırarak söz konusu kaybı tespit etti. İl Emniyet Müdürlüğü kayıtlarında yer almasına rağmen belediye envanterinde bulunmayan 22 taşıtın, ne şekilde kaybolduğu ve nerede olduğu belirlenememiş durumda.

Sözcü gazetesinden İsmail Akduman'ın haberine göre, rapor belediyeden sorumluların bu kayıplarla ilgili hesap vermesini, kayıp veya kötüye kullanılan taşıtların akıbetinin belirlenmesini, sorumluların tespit edilerek gerekli yasal işlemlerin başlatılmasını talep ediyor. Bu gelişme, MHP'li Kastamonu Belediyesi'nin taşıtlarına dair şeffaflık ve hesap verebilirlik konularında önemli bir soru işaretini beraberinde getiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk-Sudan Tarım Hayvancılık şirketi tasfiye edildi!

Türk-Sudan Tarım Hayvancılık şirketi tasfiye edildi!