Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Saadet Partisi Antalya'da Bayrak Değişimi

Saadet Partisi Antalya'da Bayrak Değişimi

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, görevini İl Başkan Yardımcısı ve Planlama ve Koordinasyon Başkanı Mehmet Fatih Tekin'e devretti.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Saadet Partisi Antalya'da Bayrak Değişimi
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, görevini İl Başkan Yardımcısı ve Planlama ve Koordinasyon Başkanı Mehmet Fatih Tekin'e devretti.

Yeni Dönem: Tekin'le Saadet Partisi Antalya

Antalya Saadet Partisi'nde görev değişikliği yaşandı. 7,5 yıldır İl Başkanlığı görevini sürdüren Ramazan Düzen, görevini İl Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Tekin'e devretti. Ramazan Düzen, yaptığı açıklamada, "Teşkilatımızın yeniden ivme kazanması için istifa etme kararı aldım. 7,5 yıldır yürütmekte olduğum İl Başkanlığı emanetini il başkan yardımcımız Mehmet Fatih Tekin kardeşime devrettim. Umuyorum bundan sonra daha iyi olacak. Fatih Başkanımızı yürekten tebrik ediyor ve en hayırlı hizmetlere imza atmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Genel merkezin de vereceği her türlü göreve hazırım ve partim için canla başla çalışmaya devam edeceğim" dedi.

Mehmet Fatih Tekin'den İlk Açıklama

Yeni Başkan Mehmet Fatih Tekin, görevi devralmasının ardından yaptığı açıklamada, "Genel Merkezde gelen görevlendirme yazısını Başkan Ramazan Düzen tarafında bana tevdi edildi. Şuan aldığım görevi layıkıyla yapacağım ve Milli Görüş bayrağını Akdeniz Toroslarına dalgalandıracağımı emin olun. 7,5 yıl süre zarfında görevini layıkıyla yapan Ramazan Düzen başkanıma da gayretli çalışmalar ve hizmetlerinden dolayı tüm teşkilatımız adına teşekkür ederim. Bana tevdi edilen bu görev ateşten gömlek giymedir. Rabbim bize yar yardımcımız olsun" dedi.

Mehmet Fatih Tekin Kimdir?

Mehmet Fatih Tekin, Saadet Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı ve Planlama ve Koordinasyon Başkanı olarak görev yapmaktadır. 1984 yılında Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde doğan Tekin, aslen Burdur’un Bucak ilçesi nüfusuna kayıtlıdır. İlköğrenimini Antalya’da Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda, orta öğrenimini ise 1999 yılında Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı ve 2002 yılında liseden mezun oldu. 2009 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümünü bitirerek maden mühendisi olarak iş hayatına başladı.

Siyasi Kariyeri ve Görevleri

2011 yılında Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı olan Tekin, bu görevin ardından Bölge Başkanlığı görevine terfi etti. 2013 yılında Gençlik Kolları 7. Bölge Başkanlığı görevini üstlenen Tekin, daha sonra 5. Bölge Başkanlığı vazifesini ve 2014 yılında Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını yürüttü. 2018 yılında yapılan genel seçimlerde Saadet Partisi Antalya milletvekili adayı olarak çalışmalarına devam etti. 2013 yılından itibaren Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı olarak çeşitli görevlerde bulundu.

Profesyonel Kariyeri ve Aile Yaşamı

Şu anda Antalya'da ihracat yapan özel bir firmanın ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Tekin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda da önemli görevlerde bulunmuştur. 2013 yılında 3. komite Yönetiminde Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Tekin, daha sonra 3. komite başkanlığı ve meclis üyeliği görevini 2022 yılına kadar sürdürdü. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Döşemealtı'ndaki tehlikeli  tadilat geri çekildi

Döşemealtı'ndaki tehlikeli tadilat geri çekildi