Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Rize'de Yaz Ortasında Sürpriz: Kar Yağışı Şaşırttı!

Rize'de Yaz Ortasında Sürpriz: Kar Yağışı Şaşırttı!

Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı 2 bin 640 rakımdaki Ovit Yaylası, yaz aylarında beklenmedik bir doğa olayına sahne oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rize'de Yaz Ortasında Sürpriz: Kar Yağışı Şaşırttı!
KAYNAK: İHA

Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı 2 bin 640 rakımdaki Ovit Yaylası, yaz aylarında beklenmedik bir doğa olayına sahne oldu. Bugün öğle saatlerinde başlayan yağmurun ardından yaylada kar yağışı başladı. Bu sıradışı durum sonucunda yaylanın bir kısmı beyaza büründü ve çevredeki vatandaşları şaşırttı.

Yaylada Kar Sürprizi

Haziran ayında yaşanan bu olağanüstü kar yağışı, yaylada bulunan vatandaşlar arasında büyük şaşkınlık yarattı. Kar yağışının etkisiyle yaylanın doğal güzellikleri adeta kış manzarasına dönüştü. Vatandaşlar, bu anları cep telefonlarıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Doğa Olayı Şaşırttı

Ovit Yaylası, normalde yaz aylarında ziyaretçilerin doğa yürüyüşleri için tercih ettiği bir nokta olmasına rağmen bugün yaşanan kar yağışıyla doğa tutkunlarını ve fotoğrafçıları şaşırttı. Rize'nin bu yüksek rakımlı yaylasında yaşanan doğa olayı, bölgedeki iklim değişikliklerinin etkilerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fransa Seçimlerinde İlk Sonuçlar

Fransa Seçimlerinde İlk Sonuçlar