Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Resmi Gazete'de yayımlandı: İçişleri Bakanlığı 11 Sözleşmeli Personel Alacak

Resmi Gazete'de yayımlandı: İçişleri Bakanlığı 11 Sözleşmeli Personel Alacak

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan duyuruyla Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, 11 sözleşmeli bilişim personeli alımı için başvuru sürecini başlattı. Başvuruların nasıl yapılacağı ve sınav tarihleri hakkında detaylar haberimizde!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Resmi Gazete'de yayımlandı: İçişleri Bakanlığı 11 Sözleşmeli Personel Alacak
KAYNAK: Haber Merkezi

İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bünyesine 11 sözleşmeli bilişim personeli alımı için ilan yayımladı. Resmi Gazete'de duyurulan ilana göre, adaylar yazılı ve sözlü sınavlara tabi tutulacak.

Başvuru Şartları ve Süreci Nasıl İşleyecek?

Başvuru yapacak adayların, belirlenen genel ve özel şartları karşılamaları gerekmektedir. Başvuru sürecinde, adayların Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puanlarının %70'i ve yabancı dil puanlarının %30'u dikkate alınacaktır. Ayrıca, KPSS puanı olmayan veya belge sunmayan adayların KPSS puanı otomatik olarak 70 olarak kabul edilecektir.

Başvurular 28 Şubat-5 Mart tarihleri arasında e-Devlet üzerinden veya Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım web adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Yazılı ve Sözlü Sınav Tarihleri Belli Oldu

Yazılı sınav 27 Mart'ta gerçekleştirilecek olup, başarılı olan adaylar daha sonra sözlü sınava tabi tutulacaklardır. Sözlü sınav ise 17-19 Nisan tarihleri arasında Ankara'da yapılacaktır.

Sonuçlar Nereden ve Ne Zaman Açıklanacak?

Yazılı ve sözlü sınav sonuçları, İçişleri Bakanlığı'nın resmi web siteleri olan www.icisleri.gov.tr ve www.nvi.gov.tr adreslerinde ilan edilecektir.

Resmi Gazete'de yayımlandı: İçişleri Bakanlığı 11 Sözleşmeli Personel Alacak

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay’da şimşekler geceyi aydınlattı

Hatay’da şimşekler geceyi aydınlattı