Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Resmi Gazete'de yayımlandı: Enerjide acele kamulaştırma kararları

Resmi Gazete'de yayımlandı: Enerjide acele kamulaştırma kararları

Türkiye'de enerji projeleri için atılan adımlar kapsamında, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, çeşitli illerdeki taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Resmi Gazete'de yayımlandı: Enerjide acele kamulaştırma kararları
KAYNAK: Haber Merkezi

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Türkiye genelinde gerçekleştirilecek enerji projeleri için önemli adımlar atıldı. Bu kararlar çerçevesinde, çeşitli illerde yapılacak enerji projeleri için bazı taşınmazların acele kamulaştırılacağı duyuruldu.

Taşınmazlar, Enerji Projeleri İçin Kamulaştırılacak

Türkiye'nin enerji sektöründeki önemli adımlarından biri olan enerji projeleri kapsamında, bazı taşınmazların kamulaştırılması gündeme geldi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi'ne (TEİAŞ) ait Manisa'daki "Kestanederesi RES TM-Alaşehir TM Enerji İletim Hattı Projesi" kapsamında belirlenen taşınmazlar, TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.

Ayrıca, Ankara, Ardahan, Çankırı, Gaziantep, Hatay, Kars ve Mersin'de gerçekleştirilecek olan 8 farklı enerji nakil hattının yapımı için belirlenen güzergahlarda yer alan taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Bu adımların enerji sektöründe önemli bir ivme sağlaması beklenirken, projelerin hayata geçirilmesiyle Türkiye'nin enerji alanındaki gücünün artması hedefleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yapı Kredi Bankası satılıyor mu?

Yapı Kredi Bankası satılıyor mu?