Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Red Bull BC One Cypher Türkiye Finali için Geri Sayım Başladı!

Red Bull BC One Cypher Türkiye Finali için Geri Sayım Başladı!

Red Bull BC One Cypher Türkiye Finali için geri sayım başladı! Dünyanın dört bir yanından en iyi dansçıları belirlemek için düzenlenen bu prestijli etkinlik, 10 Mart'ta İstanbul'da gerçekleşecek. Başvuruları kaçırmayın ve dansın büyüleyici dünyasına adım atın!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Red Bull BC One Cypher Türkiye Finali için Geri Sayım Başladı!

Red Bull BC One Cypher hakkında neler biliyoruz?

İSTANBUL (İHA) - Dünyanın dört bir yanındaki en iyi B-Boy ve B-Girl'leri belirlemek için her yıl düzenlenen Red Bull BC One Cypher yarışması için Türkiye Finali'ne geri sayım başladı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Âmire Kültür ve Sanat Merkezi'nde 10 Mart'ta gerçekleşecek olan final için başvurular şimdiden alınıyor.

breaking yarışması

 Yarışmanın Ayrıntıları Neler?

Red Bull BC One Cypher, 30'dan fazla ülkede düzenlenen ve dünyanın en prestijli breaking yarışmalarından biri olan bir etkinliktir. Türkiye Finali, 10 Mart'ta Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Âmire Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek. Başvurular redbull.com/bconecypherturkiye adresinden yapılabilir. Jüri üyeleri arasında 9 kez Türkiye Şampiyonu olan B-Boy Jester, B-Boy Lilou ve B-Girl Dora da yer alıyor.

 Katılım ve Başvuru Süreci Nasıl?

Red Bull BC One Cypher'a katılmak isteyenler 3 Mart tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirler. Etkinlik için biletler biletix üzerinden temin edilebilir.

Dünya Finali ve Olimpiyat Oyunları'na Hazırlık

Red Bull BC One Cypher, dünya genelinde düzenlenen bir yarışma olup, her ülkenin kazananları 7 Aralık'ta Brezilya, Rio de Janeiro'da gerçekleştirilecek olan dünya finaline katılmaya hak kazanacaklar. Ayrıca, breaking'in 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yeni bir kategori olarak yer almasıyla, bu türün dünya çapında popülerliği ve önemi artmaktadır. Sokak kültürünün önemli bir parçası olan breaking, şimdi hem bir dans hem de bir spor dalı olarak kabul edilmektedir.

breaking yarışması

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de dev operasyon! Bin 26 suçlu yakalandı

Mersin'de dev operasyon! Bin 26 suçlu yakalandı