Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem PLASTİK AŞKLAR SEYİRCİYLE BULUŞTU

PLASTİK AŞKLAR SEYİRCİYLE BULUŞTU

Türkiye’yi güldüren deneyimli tiyatro sanatçısı Oya Başar ile Ebru Kural’ın sahne aldığı Plastik Aşklar Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Büyük yoğun ilgi gören ve kapalı gişe oynayan tiyatro, usta oyuncuların performanslarıyla seyirciye unutamayacağı kahkaha dolu dakikalar yaşattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
PLASTİK AŞKLAR SEYİRCİYLE BULUŞTU

HAYAT YAŞAMAYA DEĞER

Kadın-erkek ilişkileri ve yaşama dair konuları anlatan, yurt içinde birçok il ve ilçede, yurt dışında da Avrupa ve ABD'de kapalı gişe oynanan oyun için Oya Başar, “Plastik Aşklar, karşınıza çıkan bütün zorluklara rağmen hayatın yaşanmaya değer olduğunu anlatıyor. Kendi duygularınız kadar başkalarının duygularını da hesaba katmanız gerektiğini, hızla akan zaman içinde fark etmediğiniz detayların ne büyük değişikliklere neden olabileceğini güldürerek anlatıyor” dedi.

c95af60c-c477-497c-99a8-6a2e356df21d

OYUNUN KONUSU

Komedi oyununun konusu ise farklı geçmişlerden, farklı serüvenlerden gelen iki kadının hikayesini anlatıyor. Bir tarafta eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, avam ama bir o kadarda alaturka bir kadın, diğer tarafta çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bihaber saf bir kadını anlatıyor.

BUSE YEŞİL

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat, Uğur Mumcu’yu anacak

Manavgat, Uğur Mumcu’yu anacak