Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliği UKOME gündeminde! Martı TAG Kurucusundan çağrı

Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliği UKOME gündeminde! Martı TAG Kurucusundan çağrı

Oğuz Alper Öktem, Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliği’nin UKOME gündemine getirdiği için Barış Yıldırım'a teşekkür etti ve 25 Temmuz için çağrıda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Martı TAG Kurucusu Oğuz Alper Öktem, Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliği’nin, İstanbul Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) gündemine getirdiği için Barış Yıldırım'a teşekkür etti ve 25 Temmuz Perşembe gerçekleştirilecek UKOME toplantısına katılacaklarını duyurdu.

Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliği UKOME Gündeminde

Martı TAG uygulamasına erişim engeli kararının ardından Martı TAG Kurucusu Oğuz Alper Öktem, Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliği’nin UKOME gündemine getirdiği için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Barış Yıldırım'a teşekkür etti. 

Öktem, 'Bu sürecin kahramanlarından birisi de, İBB Ulaşım Dairesi ekibidir. Aileleriyle birlikte 600 bin kişilik TAG camiası size minnettar. Yürekten teşekkürler Barış Yıldırım. Taksi ağalarının yüzlerce tehdidine rağmen İstanbullunun arkasında durup Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliğ’ni UKOME gündemine getirdiler. Lütfen kendilerine bolca teşekkür edelim.' dedi.

Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliği Ukome Gündeminde! Martı Tag Kurucusundan Çağrı 4


Oğuz Alper Öktem'den UKOME çağrısı: 376 bin dilekçe ile Çırpıcı'dayız 

Öktem ayrıca, 25 Temmuz Perşembe gerçekleştirilecek UKOME toplantısına katılacaklarını da duyurdu. 

Oğuz Alper Öktem, sosyal medya hesabından yayınladığı videolu mesaj şöyle: 'Şehrin kahramanları! Yönetmelik çıkana kadar her UKOME oradayız demiştik. Bu sefer yanımızda 180 bin sürücümüzü temsilen bir modern sanat enstalasyonu da götürüyoruz. Ayrıca 376 bin kişinin yazdığı dilekçeler de yanımızda olacak. Bizim yönetmeliğimiz bu UKOME'ye gelmiyor çünkü şu an komisyon kuruldu ve yazılıyor ama biz yine de oradayız. 25 Temmuz Perşembe saat 09.30'da Çırpıcı Parkı'na görüşmek üzere.'

Screenshot 2024 07 23 At 16 14 24 (1) Oğuz Alper Öktem On X 25 Temmuz Perşembe Saat 09.30’Da Ukome’ye Gidiyoruz. 1453 Çırpıcı Parkı’nda Görüşmek Üzere… Https T.co B2Kfsul4Eb X


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aydın'da 'çıkma tavuk' uyarısı

Aydın'da 'çıkma tavuk' uyarısı